LVI-Trio Oy

LVI-Trio uudistaa korjausrakentamista korkealla ammattitaidolla, johon kuuluu ihmisistä välittäminen.

Palvelut
Alue
Uusimaa
Y-tunnus
0631725-2
Verkkosivu

Member of QMG Partners

Palveleva LVI-huoltojen, -saneerausten ja –urakoiden asiantuntija

LVI-Trio on pääkaupunkiseudun johtavia LVI-huollon ja LVI-palvelu-urakoinnin asiantuntijayrityksiä. Asiakkaisiimme kuuluu mm. merkittäviä institutionaalisia kiinteistösijoittajia, Suomen suurimpia vuokranantajayhteisöjä sekä julkisen sektorin suuria kiinteistönomistajia edustajineen, isännöitsijätoimistoja ja rakennusliikkeitä.

Yli 70 000 pääkaupunkiseudun asuntoa on LVI-huolto- ja –korjaussopimustemme piirissä. 120 LVI-ammattilaisemme joukosta löytyy erikoisosaamista vaativimpiinkin projekteihin kuten sairaaloiden, turvaluokiteltujen ja suojeltujen kohteiden LVI-töihin.

Kestävän kiinteistönhuollon ja rakentamisen kokonaisvaltainen kumppani

Olemme asiakkaillemme kumppani, joka etsii ja luo ratkaisuja kiinteistöjen arvon ylläpitämiseen, nostamiseen ja elinkaaren pidentämiseen sekä asukkaiden, työyhteisöjen ja muiden tilojen käyttäjien viihtyvyyden parantamiseen. Kestävä rakentaminen, energiatehokkaat teknologiat ja rakennuskannasta huolehtiminen tuottavat onnellisia asukkaita ja haluttuja asuntoja sekä liiketiloja.

Lähes 40-vuotisen historiamme aikana olemme nähneet materiaalien kehittymisen, uuden teknologian läpimurron sekä yhteiskunnan ja asiakkaiden tarpeiden muutokset. Pidämme LVI-ammattilaistemme osaamisen ajan tasalla kannustamalla jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamalla koulutuksia.

Kaikkein tärkeintä meille on osaajiemme sitoutuminen laadukkaaseen asiakaspalveluun: tahdomme rakentaa Luottamusta, luoda Välittämisen kulttuuria ja työn keskellä kohdata Ihmisen. Tämä – siis LVI – onkin toimintamme perusta.

QMG Partnersin kautta tarjoamme laajan yhteistyöverkoston tuomat mahdollisuudet. Olemme LVI-palveluiden lisäksi merkittävä sähköurakoinnin, rakennusautomaation, jäähdytys- ja kylmätekniikan sekä turvatekniikan toteuttaja.

LVI-Trio liittyi QMG-konserniin vuonna 2020 ja on osa QMG Partners -verkostoa. Vuonna 2016 mukaan QMG-konserniin liittynyt Puhdas Ilma K&V fuusioitui LVI-Trioon lokakuussa 2022.

 

YHTEYSTIEDOT

LVI-Trio Oy
Elannontie 5
01510 VANTAA

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 0631725-2
Verkkolaskutusosoite: 003706317252
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-06317252@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Pekka Pöykkö

toimitusjohtaja

050 432 4822

kohde: Metsä group

Pääkonttorikiinteistön ilmanvaihto ja jäähdytys uudistettiin osana laajempaa uudistushanketta vaiheittaisessa projektissa vuosina 2016–2019. Talotekniikkauudistuksesta vastasi LVI-Trio.

uutinen: LVI-Trio terävöittää toimintaansa

31.10.2023 Päätöksen seurauksena yhtiön strategian ulkopuolelle jäävä liiketoiminta, pääurakoitsijavastuulla taloyhtiöille tehtävät linjasaneeraus- eli putkiremonttiprojektit, on myyty 31.10. ryhmälle yhtiön henkilöstöä.