LVI-Trio Oy

LVI-Trio uudistaa korjausrakentamista korkealla ammattitaidolla, johon kuuluu ihmisistä välittäminen.

Palvelut
Alue
Uusimaa
Y-tunnus
0631725-2
Verkkosivu

Member of QMG Partners

LVI-Trio – onnellisia koteja laadukkaalla korjausrakentamisella ja talotekniikalla

Me Triolla teemme onnellisten ihmisten koteja. Kun kohtaat Triolaisen, tunnistat hänet varmasti – jämäkkä kädenpuristus ja katse suoraan silmiin kertoo oleellisen. Meille suoraselkäinen toiminta on sitä, että toteutamme urakan toiveidesi mukaisesti ja lähdemme työmaalta vasta kun molemmat osapuolet hymyilevät tyytyväisenä. Se mikä sovitaan, toteutetaan loppuun asti ja mieluiten niin, että odotuksesi ylitetään. Välitämme kotisi lisäksi myös toisistamme. Yhteistyön korostaminen ja välittäminen työkaverista tekevät meistä Trion.

Onnellinen koti on paitsi talotekniikkaa, myös arvoja, luottamusta, välittämistä ja ihmisen huomiointia. Ne näkyvät kaikessa arjen työssämme.

Haluamme muuttaa käsityksesi korjausrakentamisen alan asiakaspalvelusta

Olemme toimineet vuodesta 1986 lähtien ja nähneet materiaalien kehittymisen, uuden teknologian läpimurron ja asiakkaiden muuttuvat tarpeet. Teknologian kehittyessä esimerkiksi sähkö- ja IoT-töistä on tullut osa putkiasentajan arkea. Trio on kasvanut kokonaisvaltaiseksi korjausrakentamisen taloksi, joka toteuttaa kaikki palvelut linjasaneerauksista ja laajoista urakoista pienempiin korjaustöihin ja talotekniikan huoltoon.

Työllistämme yli 160 henkilöä ja joukosta löytyy asiantuntijoita odottamattomiinkin tilanteisiin. Meille tärkeintä on, että jokainen Triolainen jakaa samat arvot ja sitoutuu laadukkaaseen asiakaspalveluun. Tästä syystä koulutamme ja perehdytämme jokaisen työntekijän talon tavoille. Meillä viihdytään töissä – jopa pitkän työuran alusta loppuun.

LVI-Trio liittyi QMG-konserniin vuonna 2020 ja on osa QMG Partners -verkostoa.

Vuonna 2016 mukaan QMG-konserniin liittynyt Puhdas Ilma K&V fuusioitui LVI-Trioon lokakuussa 2022.

 

YHTEYSTIEDOT

LVI-Trio Oy
Elannontie 5
01510 VANTAA

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 0631725-2
Verkkolaskutusosoite: 003706317252
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-06317252@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Martti Saarnio

toimitusjohtaja

0400 617 913

kohde: Metsä group

Pääkonttorikiinteistön ilmanvaihto ja jäähdytys uudistettiin osana laajempaa uudistushanketta vaiheittaisessa projektissa vuosina 2016–2019. Talotekniikkauudistuksesta vastasi LVI-Trio.

uutinen: QMG ostaa LVI-TRION

19.11.2020 Kauppa kasvattaa QMG:n osuutta talotekniikkapalveluiden ja -urakoinnin markkinoista pääkaupunkiseudulla. QMG-konsernissa LVI-Trio liittyy osaksi talotekniikan huolto-, korjaus- ja modernisointipalveluita tarjoavaa QMG Partnersia