SW-Sähkö Oy

SW-Sähkö toteuttaa sähkö-, tele- ja turva-asennuksia sekä linjasaneerauksia ja huoltopalveluita pääkaupunkiseudulla.

Palvelut
Alue
Uusimaa
Y-tunnus
2533554-4
Verkkosivu

Member of QMG Partners

SW-Sähkö tunnetaan vaativien sähköasennusratkaisujen ammattilaisena 

SW-Sähkö on perustettu vuonna 2013, ja liiketoimintamme on ollut nousujohteista ensimmäisistä vuosista alkaen. Olemme erikoistuneet uudis- ja saneerauskohteisiin, sähkö-, tele- ja turva-asennuksiin, linjasaneerauksiin sekä korjauksiin, huoltoon ja ylläpitoon. 

Liike- ja toimitiloihin, joihin kuuluu useita ravintola-alan yrityksiä, toteutamme sähköasennuksia ja valaistusratkaisuja. Ravintoloiden ja muiden liiketilojen sähköasennukset vaativat monipuolista osaamista, luovaa ajattelua ja ratkaisukeskeistä työotetta. Projektit vaihtelevat pienistä uudistuksista suuriin ja monipuolisiin sähköremontteihin sekä uudisratkaisuihin. Annamme jo suunnitteluvaiheessa luotettavan ja paikkansa pitävän kustannus- ja aikatauluarvion projektista. 

Taloyhtiöiden sekä huoltoliikkeiden ja isännöitsijöiden kumppanina SW-Sähkö tekee sähköistyksen huolto- ja ylläpitopalveluita. 

Taloyhtiöiden linjasaneerauksia toteutamme myös yhteistyössä rakennusurakoitsijoiden kanssa. Projekteihin sisältyy usein monia erillisiä työvaiheita, joten kumppaniksi kannattaa valita luotettava ja asiantunteva toimija, jotta tarpeet kartoitetaan asiakaslähtöisesti ja lopputulos vastaa tavoitteita. 

Jokainen SW-Sähkön työntekijä on sitoutunut toimintaperiaatteisiimme. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva eli tiimimme jokaiseen ammattilaiseen on helppo luottaa. Kokonaisuuksien hallinta on meille tärkeää – työt toteutetaan suunnitelmallisesti ja aikataulun mukaisesti. Pyrimme aina tehokkuuteen eli noudatamme sovittuja aikatauluja ja kustannusarvioita. Ja laadusta ei tingitä: viimeistelty työnjälki on meille kunnia-asia. 

SW-Sähkö on osa QMG Partners -verkostoa.

Yhteystiedot

SW-Sähkö Oy
Elannontie 5
01510 VANTAA
044 545 88 88
info@swsahko.fi 

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 2533554-4
Verkkolaskutusosoite: 003725335544
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-25335544@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Weijo Peng

toimitusjohtaja

040 867 0881

Kohde: KAUPPAKESKUS CITYCENTER

Sähkö-, tele- ja turva-asennuksia tekevät SW-Sähkö on toiminut Citycenterissä pääurakoitsija Respect Projectin sähkötöistä vastaavana kumppanina.