Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy

Jyväskylän Vesi ja Lämpö (JVL) tarjoaa kattavat LVI-palvelut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille Keski-Suomessa.

Palvelut
Alue
Keski-Suomi
Y-tunnus
2044553-3
Verkkosivu

LVI-palvelut ja energiaratkaisut pientaloihin, taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja teollisuudelle

Jyväskylän Vesi ja Lämpö (JVL) tuntee ja toteuttaa monipuoliset LVI- ja energiaratkaisut.

Asiantuntemuksemme kattaa LVI-huollot ja -urakoinnit, maalämpöratkaisut, ilma-vesilämpöpumput, poistoilma­lämpöpumput, kaukolämpö­asennukset, kattilalaitokset sekä öljypolttimet ja öljysäiliöt. 

LVI-järjestelmien, -kalusteiden ja -rakenteiden kohdalla palveluihimme kuuluvat vesi- ja viemärijohtojen uusiminen, märkätilojen kalusteiden uudelleen sijoittelu, lattialämmityksen asennus, rakenteiden vesivaurioiden sekä vesieristyksen korjaaminen, poistoilmakanavien nuohous ja ilmamäärien säätö.

LVI-urakoinnissa tarjoamme tarvittaessa myös valvontahenkilöstön. Valvontaa tekevät työnjohtajamme ovat Jyväskylän kaupungin hyväksymiä. KVR- eli kokonaisvastuuprojekteissa teemme kaiken suunnittelusta kohteen luovutukseen saakka.

Saneerauskohteisiin tarjoamme maksuttoman kuntokatselmuksen ja kustannusarvion. Mikäli kohteessa on suoritettava LVI-urakointi- tai LVI-huoltotehtäviä, työt toteutetaan YSE-98-ehtojen mukaisesti.

Pientaloihin LVI-tarpeisiin toteutamme vesijohtoremontteja, lämpöjohtoremontteja sekä viemäriremontteja.

Lämmitysjärjestelmissä Jyväskylän Vesi ja Lämpö tarjoaa monipuolisen valikoiman. Meiltä saat maalämpöpumput asennuksineen, ilma-vesilämpöpumput ja poistoilmalämpöpumput. Toteutamme myös kaukolämpöasennukset avaimet käteen -periaatteella. Kattilalaitosten asentaminen vähenee, mutta saneeraamme niitä edelleen paljon. Suoritamme säännöllisesti myös öljypoltinten asennuksia, huoltoja ja tarkastuksia.

Jyväskylän Vesi ja Lämpö liittyi QMG-konserniin vuonna 2021.

YHTEYSTIEDOT

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy
Kauhatie 6
40320 JYVÄSKYLÄ
020 720 9230
vesa.lehtomaki@jvl.fi

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2044553-3
Verkkolaskutusosoite: 003720445533
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-20445533@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Jussi Lehto

toimitusjohtaja

040 525 3432

Vesa Lehtomäki

044 284 8299

kohde: energiamallin UUSIMINEN

JVL toteutti asuinkerrostalon energiamallin uusimisprojektin, jolla parannettiin vanhan asuinkerrostalon energiatehokkuutta lämpöpumpputekniikan avulla. JVL:n osuus projektista kattoi kohteen putki-, sähkö- ja rakennustekniikkaurakoinnin. JVL huolehti suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi myös osuuksien lupa-asioista.

uutinen: QMG LAAJENTAA LVI-URAKOINTIIN KESKI-SUOMESSA OSTAMALLA JVL:N

22.12.2021 LVI-urakoinnin ja lämmitysjärjestelmien osaaja Jyväskylän Vesi ja Lämpö siirtyy QMG-konserniin. Yrityskauppa kasvattaa QMG:n yhtiöiden määrän Jyväskylässä kolmeen.