Quattro­services Kaakkois-Suomi Oy

Quattroservices Kaakkois-Suomi tuottaa sähköurakoinnin ja -huollon palveluja pitkäjäntisesti ja luotettavasti.

Palvelut
Alue
Etelä-Karjala Kymenlaakso
Y-tunnus
2416249-3

Quattroservices Kaakkois-Suomi – monipuolista sähköurakointia ja -huoltoa Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa

Quattroservices Kaakkois-Suomi toimii Lappeenrannassa sekä Imatran, Kotkan, Kouvolan ja Haminan seuduilla. Meidät tunnetaan julkisten tilojen, kuten koulujen, päiväkotien ja sairaalakiinteistöiden urakoitsijana. Lisäksi uudisrakennus- ja saneerauskohteiden joukossa on myös toimitiloja ja asunto-osakeyhtiöitä. Erikoisalaamme on KVR-urakointi.

Huoltosopimukset ja sähkötekniset palvelut kuuluvat työhömme useiden asiakkaiden kanssa. Usein hoidettavana on monenlaisia kiinteistöjä, joten sähköhuoltotöidenkin valikoima on laaja. Se sisältää tyypillisesti sekä ennakoivan huollon tehtäviä ja hätätöitä. Meille tämä tarkoittaa pitkäjänteistä vastuunottoa kiinteistöjen sähköhuollon tarpeista. 

Sähkötekniset palvelut työllistävän noin kolmanneksen Quattroservices Kaakkois-Suomen henkilöstöstä. Kokonaisuudessaan yhtiö työllistää noin kolmekymmentä asentajaa ja toimihenkilöä.

Sähköurakointi tarkoittaa Quattroservices Kaakkois-Suomelle julkisten tilojen, kuten koulujen uudisrakennus- ja peruskorjausurakoiden sähkösuunnittelua ja -asennuksia sekä vähittäiskaupan rakennusten, toimitilojen ja taloyhtiöiden projekteja.

Quattroservices Kaakkois-Suomi liittyi QMG-konserniin vuonna 2015.

YHTEYSTIEDOT

Quattroservices Kaakkois-Suomi Oy
Terminaalinkatu 5 B 4
53420 LAPPEENRANTA

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2416249-3
Verkkolaskutusosoite:  003724162493
Operaattori:  MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-24162493@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Kalle Hentunen

toimitusjohtaja

041 7307452

kohde: VAPAUDEN­AUKIO 3, Toimitila

Lappeenrannassa Vapaudenaukio on kaupungin keskeinen liike-elämän toimintaympäristö. Keväällä 2020 valmistui alueelle uusi nykyaikainen toimistotalo, jossa on monitilatoimistoja. Quattroservices Kaakkois-Suomi vastasi kohteen sähköasennuksista.