Ref-Engineering Oy

Ref-Engineering vastaa kylmäteknisten projektien suunnittelusta ja valvonnasta. Alti-Systemsin sisaryhtiö.

Palvelut
Alue
Koko Suomi Varsinais-Suomi
Y-tunnus
3118916-8
Verkkosivu

LVIAK-suunnitelmat ja valvontapalvelut hankesuunnittelusta alkaen rakennuksen koko elinkaaren ajalle

Ref-Engineering on erikoistunut kylmäteknisten projektien kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, ja se on kylmäteknistä urakointia tekevän Alti-Systemsin sisaryritys. Keskeinen toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi, ja erikoisratkaisuja toimitamme koko Suomen alueelle.

Kylmätekniikkaa tarvitaan yhä monipuolisemmin kohteissa, joissa lämpötilaa, painetta, kosteutta, ilmamäärää ja ilman puhtautta pitää hallita. Usein toleranssit ovat pienet ja säätötyö vaativaa. Siksi fysiikan lakeja on kunnioitettava ja perehdyttävä alan jatkuvasti kehittyvään teknologiaan. Teemme tästä johtuen tiivistä yhteistyötä alan parhaiden suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Kylmätekniikkaprojektimme sisältävät monentyyppisiä suunnittelutehtäviä. Niihin kuuluu usein LVI-suunnittelua ja -valvontaa, kylmäteknistä suunnittelua ja valvontaa, kaukolämpöratkaisuja, energiatehokkuusratkaisuja, rakennusautomaatioratkaisuja sekä erilaisia konsulttipalveluita.

Asiakkaitamme ovat teollisuuden ja tutkimuslaitoksien lisäksi kaikki laadukasta kylmää tarvitsevat yritykset ja julkiset organisaatiot. Palveluihimme kuuluvat kylmäteknisten suunnitelmien lisäksi myös LVI- ja rakennusautomaatiosuunnittelu.

Ref-Engineering ja Alti-Systems liittyivät QMG-konserniin vuonna 2022.

YHTEYSTIEDOT

Ref-Engineering Oy
Haarapääskyntie 8
21420 LIETO

YHTEYSHENKILÖT

Timo Alanne

toimitusjohtaja

044 300 0501

Miska Lehtinen

tekninen johtaja

044 3000 504

UUTINEN: QMG OSTAA TURKULAISET KYLMÄTEKNIIKAN TAITAJAT ALTI-SYSTEMSIN JA REF-ENGINEERINGIN

15.2.2022 Timo Alanteen omistama urakointiyritys Alti-Systems Oy ja Alanteen sekä Miska Lehtisen omistama suunnittelutoimisto Ref-Engineering Oy toteuttavat kylmätekniikkaa muun muassa teollisuuden ja julkisen sektorin vaativiin tiloihin.