kaa­sujärjes­tel­mät

Kaasunjakelujärjestelmien asentaminen, ylläpito ja huolto ovat kuuluneet Calton palveluihin jo vuodesta 1966 alkaen. Yhtiö on arvostettu järjestelmätoimittaja sekä sairaaloille että teollisuudelle.

Toteutamme kaasunjakeluratkaisuja sairaaloille, tutkimuslaitoksille sekä teollisuudelle.

Kaasunjakelujärjestelmä varmistaa turvallisen ja taloudellisen kaasunjakelun. Kaasu johdetaan kaasuputkiston kautta sairaalan eri kaasunottopisteisiin käyttäjille esimerkiksi nestemäisenä, kaasupulloissa tai hengitettävässä muodossa.

Kaasunjakelujärjestelmään kuuluvat kaasukeskus, vakauttamissäädin, painevahti sekä hälytysyksiköt, pikasulkukotelo ja kaasunottoventtiilit. Näiden asentaminen ja säännöllinen kunnossapito ja huolto kuuluvat tehtäviimme.

Kaasunjakelujärjestelmiin erikoistuneilla työntekijöillämme on runsaasti kokemusta eri sairaaloista ja teollisuuden kohteista. Olemme myös tottuneet järjestelmien uudistamisiin, testauksiin ja korjauksiin.

Kaasunjakelujärjestelmät, joita asennamme ovat usein elintärkeitä ja kriittisiä prosesseille, joihin ne liittyvät. On ensiarvoisen tärkeää, että kaikki työhön osallistuvat noudattavat tarkkoja puhtaus- ja tarkkuusvaatimuksia.

Suomen johtava kaasunjakelujärjestelmien toteuttaja

Calto toimittaa kaasunjakelujärjestelmiä valtakunnallisesti. Kohteitamme ovat sairaalat, laboratoriot sekä useat prosessiteollisuuslaitokset Hangosta Rovaniemelle ja Porista Kuopioon.

Vastaamme järjestelmien suunnittelusta ja asentamisesta. Asennusvaihe osuu yleensä IV-kanavien asentamisen kanssa yhteen, sillä putkistot kulkevat samoja reittejä. Järjestelmien määräaikaishuoltoja toteutamme tavallisesti vuosittain.

Sairaanhoitopiirien, tutkimuslaitosten ja teollisuuden tekninen henkilöstö on asiansa osaavaa. Teemme heidän kanssaan läheistä yhteistyötä näissä tärkeissä projekteissa.

Calto auditoi säännöllisesti lääkinnällisten laitteiden ISO 13485 -laatujärjestelmänsä.

Palvelua tarjoavat yrityksemme

Calto Oy

Calto on sairaaloiden ja teollisuuden vaativien talotekniikkaprojektien mestari ja sairaalakaasujärjestelmien erikoisosaaja.
IV-urakointi Kaasujärjestelmät LV-urakointi Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut
Koko Suomi Varsinais-Suomi