Calto Oy

Calto on sairaaloiden ja teollisuuden vaativien talotekniikkaprojektien mestari ja sairaalakaasujärjestelmien erikoisosaaja.

Palvelut
Alue
Koko Suomi Varsinais-Suomi
Y-tunnus
2153703-4
Verkkosivu

Nopeammin, korkeammalle, pitemmälle ja optimaalisessa ajassa – johtavaa osaamista ja vaativia olosuhteita

Calto on sairaalatekniikkaan erikoistunut talotekniikkayritys, joka on perustettu vuonna 2007. Sairaaloiden lisäksi yhtiön ratkaisuihin kuuluvat kokonaistalotekniset toteutukset vaativille teollisuudenhaaroille, kuten lääketeollisuudelle ja elintarviketeollisuudelle. 

Yhtiön nimi tulee latinan sanoista Citius Altius Longa Tempus Optimum – eli ”nopeammin, korkeammalle, pidemmälle ja optimaalisessa ajassa”.

Sairaalatekniikan osalta Calto tuottaa kokonaispalveluja sairaaloille ja lääketehtaille. Calton ratkaisut alkavat sairaalan perustaloteknisistä toteutuksista yltäen aina sairaalan huipputeknisten leikkaussalien toteutuksiin. Puhdastilojen tekniikan osaaminen on Calton erikoisalaa samoin kuin kaiken potilaiden tutkimuksessa ja hoidossa tarvittavan tekniikan hallinta.

Toiminta on luotu kahden sukupolven aikana Turun seudun sairaaloiden kanssa, ja on huoltosopimusten ja muun muassa sairaalakaasuratkaisujen myötä se on laajentunut eri puolille Suomea. 

Teollisuuden erityistarpeisiin Calto toimittaa talo- ja kiinteistöteknisiä kokonaistoimituksia. Calto tarjoaa kokonaistoimituksen suunnittelusta toteutukseen, ja sen jälkeen pidämme yllä kiinteistöänne ennalta laaditun ylläpitosopimuksen mukaisesti. Calton pitkät asiakassuhteet ja useat palvelusopimukset kertovat, että yhtiöön luotetaan.

Calto ja sen sisaryritykset Calto Service ja Calto Tampere liittyivät QMG-konserniin vuonna 2019.

AURINKOSÄHKÖ

Aurinkosähköjärjestelmien kysyntä on moninkertaistunut viime vuosina ja niissä on paljon kehityspotentiaalia. Ota yhteyttä Caltoon ja pyydä lisätietoja.

YHTEYSTIEDOT

Calto Oy
Lemminkäisenkatu 60
20520 Turku

 

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2153703-4
Verkkolaskutusosoite: 003721537034
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-21537034@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Johan Löfgren

toimitusjohtaja

040 502 0267

kohde: varsinais-suomen sairaanhoitopiiri

Calto on pitkän linjan talotekniikkaosaaja terveydenhuoltosektorilla. Juuret ovat 1960-luvulla, jolloin perheyhtiön perustaja aloitti työskentelyn Turun yliopistollisen keskussairaalan tiloissa.

UUTINEN: QMG OSTAA SUOMEN JOHTAVAN SAIRAALOIDEN TALOTEKNIIKKAOSAAJAN CALTO-KONSERNIN

28.5.2019 Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group ostaa turkulaisen Calto-konsernin, joka on Suomen johtava sairaaloiden talotekniikkaosaaja. Kaupalla QMG saa uutta huippuosaamista ja vahvan aseman Varsinais-Suomen talotekniikkamarkkinoilla, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.