Tammi Kiinteistö­tekniikka Oy

Laaja-alainen talotekniikan urakoinnin ja huollon tekijä Pohjanmaalla. Projektitoimintaa myös ympäri Suomea.

Tammi Kiinteistötekniikka – luotettava ja pitkäjänteinen urakoitsija.

Tammi Kiinteistötekniikan talotekniikan palvelut kattavat LVISAK-urakoinnin, jäähdytyksen, lämmönjakokeskukset, akuuttikorjaukset ja rakennusautomaation. Osaamisemme on laajaa ja laadukasta – tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat tyytyväiset asiakkaat. 

Tammi Kiinteistötekniikka toimii pääasiassa Vaasan talousalueella, ja teemme projektitoimintaa myös ympäri Suomea. Asiakkaamme edustavat teollisuutta, rakennusalaa, kauppa- ja liikekeskuksia. Teollisuuteen olemme toteuttaneet jäähdytysjärjestelmiä, paineilmaverkostoja ja yleisilmanvaihdon ratkaisuja. Rakennustyömailla teemme joustavasti erilaisia talotekniikan toimenpiteitä. Kauppa- ja liikekeskuksille suoritamme laaja-alaisesti isojen kiinteistöjen talotekniikkaratkaisut.

Tammi Kiinteistötekniikka tarjoaa talotekniikan kokonaisratkaisuja

TUKES:in myöntämät laaja-alaiset pätevyydet mahdollistavat erilaisten tehtävien toteuttamisen joustavasti.

IV-palveluihimme kuuluvat IV-asennukset, ilmanvaihtokoneiden asennukset ja saneeraukset, ilmastoinnin suunnittelu sekä säätö. Jäähdytyksen osalta teemme järjestelmien mitoituksia, asennuksia, korjauksia -ja huoltoja. LV-palveluissa toteutamme lämmönvaihtimien mitoitukset, asennukset, korjaukset ja huollot, vesimäärien mittaukset, putkityöt sekä järjestelmien kuntokartoitukset. 

Automaation ja sähkön alueella vastaamme automaatiojärjestelmien korjauksista ja asennuksista sekä sähkövikakorjauksista ja asennuksista.

Tarjoamme lisäksi sopimushuoltoja sekä ilmastointi-, jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien yksittäisiä huoltoja.

Tammi Kiinteistötekniikka liittyi QMG-konserniin vuonna 2020. Vaasan Sähköpalvelu fuusioitiin yhtiöön helmikuussa 2023. Uutiseen >>

Yhteystiedot

Tammi Kiinteistötekniikka Oy

Meijerinkatu 2-4
65100 VAASA
info@tammikiinteistotekniikka.fi

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 2316723-3
Verkkolaskuosoite: 003723167233
Välittäjä: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-23167233@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Juhani Tammi

toimitusjohtaja

050 325 5129

Arto Tammi

IV-, automaatio- ja sähkötyönjohto

040 520 6167

Ville Korpi

liiketoimintajohtaja, huolto

050 466 5123

Juuso Mäki-Torkko

työpäällikkö

040 729 6725

Sami Kuukari

työnjohtaja, LV

040 482 7961

KOHDE: VILPE OY

Tammi Kiinteistötekniikka oli mukana, kun Vilpe uudisti energiajärjestelmänsä. Hankkeessa Tammen projektiryhmä simuloi tilanteita energiavirtojen mukaan.

UUTINEN: QMG OSTAA VAASALAISEN TAMMI KIINTEISTÖTEKNIIKAN

8.3.2021 Talotekniikkakonserni QMG (Quattro Mikenti Group) kasvaa Pohjanmaalla liittämällä riveihinsä vaasalaisen Tammi Kiinteistötekniikan. Konserni etsii maakunnasta myös lisää ostokohteita.