Mesiel Oy

Mesiel on voimakkaasti kehittyvä sähkö- ja automaatioasennuksia ja -huoltoa suorittava S1-ryhmän asennusliike.

Keski-Pohjanmaan ykkönen sähkö- ja automaatiourakoinnissa, niiden suunnittelussa sekä huollon palveluissa

Mesiel on voimakkaasti kehittyvä sähkö- ja automaatioasennuksia ja -huoltoa suorittava S1-ryhmän asennusliike. Toimitamme myös talotekniikan ja teollisuuden asennustöihin liittyvät suunnittelupalvelut. Suunnittelun ja loppudokumentoinnin teemme CADS-ohjelmistolla.

Tarjoamme monipuolisesti S1-ryhmän asennustöitä:

  • Teollisuussähköistykset
  • Huolto- ja kunnossapito sopimuspalveluna
  • Automaatioasennukset
  • Sähkölaiteasennukset
  • Pientyöt
  • Tarkastus- ja mittauspalvelut
  • Sähkösuunnittelu ja dokumentointi
  • Aurinkosähköjärjestelmät

Jatkuvasti uusiutuvan osaamisen ja ammattitaidon lisäksi korostamme asiakaspalvelua: työ tehdään aina ihmiseltä ihmiselle – oli sitten kyseessä teollisuuden prosessisähköistys tai yksityiskodin sähköasennukset. Palvelun saatavuus ja luotettavuus sekä nopeat huolto- ja korjauspalvelut ovat tärkeitä periaatteitamme.

Teollisuuden vaativissa sähkö- ja automaatioasennuksissa valttikorttinamme on kokonaisuuden hallinta. Tunnemme projektiluontoisten sähköurakoiden vaatimukset sekä teollisuuskiinteistöjen ja -prosessien huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme osana asiakkaan projektia ja hoidamme aina ruutumme.

Aurinkosähköprojekteissa käytämme laadukkaita kotimaisia SaloSolar-aurinkopaneeleita ja suosimme Suomessa valmistettuja kiinnitystelineitä niin katto- kuin maa-asennuksissakin. Valitsemme kiinnitysjärjestelmän siten, että se sopii parhaiten asennuskohteeseen.

Aurinkosähkön avaimet käteen -asennus sisältää suunnittelun, laitteet ja materiaalit, asennuksen, käytönopastuksen sekä avun tarvittavissa yhteyksissä lupa-, tuki- ja sähköenergian myyntisopimusasioissa.

Toimitilojen sähköistyksessä kokemuksemme kattaa laajasti oppilaitosten ja terveydenhuollon kiinteistöjä, vähittäiskaupan rakennuksia sekä toimisto- ja liiketiloja.

Mesiel liittyi QMG-konserniin vuonna 2022.

Yhteystiedot

Mesiel Oy
Terminaalikatu 7
67700 KOKKOLA
06 823 5100

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 3270131-1
Verkkolaskutusosoite: 003718720049
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköposti pdf-laskuille: invoice-32701311@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Timo Mäkelä

toimitusjohtaja

0400 775 210

kohde: K-citymarketin valaistuksen uudistus

Mesiel vastasi K-Citymarket Kokkolan sekä samassa kiinteistössä sijaitsevan toisen päivittäistavarakaupan valaistuksen uudistamisesta.

uutinen: QMG KASVAA KESKI-POHJANMAALLA OSTAMALLA TEOLLISUUDEN SÄHKÖOSAAJA MESIELIN

22.6.2022 Keski-Pohjanmaan tarjoomaa vahvistaa nyt Mesiel, joka tunnetaan Kokkolan ja Pietarsaaren alueen suurteollisuuden sekä julkisen sektorin kiinteistöjen sähkö- ja automaatioratkaisujen osaajana.