QUATTRO MIKENTI GROUP

Konserni

QMG eli Quattro Mikenti Group on talotekniikkakonserni, joka toteuttaa talotekniikkaurakointia ja taloteknisiä palveluita asuin-, liike-, teollisuus- ja julkisiin rakennuksiin sekä uudis-, että korjausrakentamisessa.

Konserni koostuu 45 (maaliskuussa 2024) paikallisesta urakointi- ja huoltoyrityksestä Suomen laajuisesti ja se työllistää runsaat 1500 talotekniikan ammattilaista. QMG:n liikevaihto vuonna 2023 oli noin 270 miljoonaa euroa (pro forma).

QMG Suomessa, Sandbäckens Ruotsissa ja Konstel Norjassa muodostavat yhdessä pohjoismaisen Nimlas-konsernin, jonka pääomistaja on pääomasijoittaja KLAR Partners ja lisäksi yli 500 henkilöstöomistajaa. Nimlas-konserni työllistää Pohjoismaissa 3500 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa.

TALOTEKNIIKAN TERÄVIN KÄRKI

QMG:n yrittäjyyttä ja ammattitaitoa korostava toimintamalli tähtää siihen, että olemme aina varma ja suorituskykyinen kumppani rakennuttajille, rakennusliikkeille ja kiinteistönomistajille.

Tunnemme parhaat käytännöt kaikkien talotekniikkalajien osalta. Otamme käyttöön uusia teknologisia ratkaisuja, kun ne ovat kokonaistaloudellisia ja tuottavat hyötyjä asukkaille, omistajille ja yhteiskunnalle.

Talotekniikkaosaamisessamme on myös painava henkilöstönäkökulma. Puhumme aktiivisesti ammattikoulutuksen parantamisen puolesta Suomessa. Tarvitsemme lisää naisia sekä teknisiin että hallinnollisiin tehtäviin. Kannustamme nuoria astumaan alalle sekä kokeneita tekijöitämme jatkamaan esimerkiksi kevyemmissä tehtävissä. Työllistämme mielellään maahanmuuttajia, joilla on kiinnostusta alan tehtäviin, sopivaa koulutusta sekä halu tehdä tiimityötä.

Olemme mukana Talotekniikka 2030 -kehityshankkeessa, jossa alan yritykset ja tutkijat tuottavat yhdessä ratkaisuja talotekniikka-alan uudistamiseksi.

Meillä on asennetta. QMG on talotekniikan terävin kärki.

Usein kysytyt