QUATTRO MIKENTI GROUP

Konserni

QMG eli Quattro Mikenti Group on talotekniikkakonserni, joka toteuttaa talotekniikkaprojekteja, -urakointia ja taloteknisiä palveluita asuin-, liike-, teollisuus- ja julkisiin rakennuksiin uudis- ja korjausrakentamisessa.

Konserni koostuu yli 30 paikallisesta urakointi- ja huoltoyrityksestä ja se työllistää noin 1200 talotekniikan ammattilaista. Yhtiöt kattavat koko Suomen sekä maantieteellisesti että talotekniikkalajien perusteella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 201 miljoonaa euroa.

Kuulumme pohjoismaiseen Nimlas-konserniin, joka muodostettiin kesällä 2021. Ruotsissa Nimlasta edustaa sisaryhtiömme Sandbäckens. Nimlas Groupin pääomistaja on KLAR Partners, ja meillä on lisäksi yli 200 suomalaista ja ruotsalaista henkilöstöomistajaa.

TALOTEKNIIKAN TERÄVIN KÄRKI

QMG:n yrittäjyyttä ja ammattitaitoa korostava toimintamalli tähtää siihen, että olemme aina varma ja suorituskykyinen kumppani rakennuttajille, rakennusliikkeille ja kiinteistönomistajille.

Tunnemme parhaat käytännöt kaikkien talotekniikkalajien osalta. Otamme käyttöön uusia teknologisia ratkaisuja, kun ne ovat kokonaistaloudellisia ja tuottavat hyötyjä asukkaille, omistajille ja yhteiskunnalle.

Talotekniikkaosaamisessamme on myös painava henkilöstönäkökulma. Puhumme aktiivisesti ammattikoulutuksen parantamisen puolesta Suomessa. Tarvitsemme lisää naisia sekä teknisiin että hallinnollisiin tehtäviin. Kannustamme nuoria astumaan alalle sekä kokeneita tekijöitämme jatkamaan esimerkiksi kevyemmissä tehtävissä. Työllistämme mielellään maahanmuuttajia, joilla on kiinnostusta alan tehtäviin, sopivaa koulutusta sekä halu tehdä tiimityötä.

Meillä on asennetta. QMG on talotekniikan terävin kärki.

Usein kysytyt