Sähkö­asennus Virtoo Oy

Sähköasennus Virtoo uudistaa sähköjärjestelmiä ja tarjoaa monipuolisia huoltopalveluita Kuopion seudulla.

Palvelut
Alue
Pohjois-Savo
Y-tunnus
2451463-9
Verkkosivu

MONIPUOLISTA SÄHKÖALAN OSAAMISTA KUOPION SEUDULLA

Olemme palvelleet kiinteistöjen huoltoyhtiöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä ja teollisuuden alan toimijoita Pohjois-Savossa jo vuodesta 2010 alkaen. Kun kyse on sähköjärjestelmien uudistamisesta tai huoltopalveluista, meidät tunnetaan ripeänä ja luotettavana kumppanina.

Kokenut tiimimme hallitsee erilaisten kiinteistöjen sähköhuollon ja kunnossapidon sekä teollisuuden huoltotoimenpiteet. Olemme myös uudistaneet sähköjärjestelmiä lukuisiin korjauskohteisiin.

Toteutamme sähköajoneuvojen latausasemat asiakkaan tarpeiden mukaisesti avaimet käteen -periaatteella niin yrityksen tiloihin, taloyhtiöön kuin omakotitaloonkin.

Teollisuusuuskohteissa vastaamme kokonaistoimituksista, joihin kuuluvat prosessi- ja rakennussähköistykset, johtotiet kaapelointeineen, automaatio- ja instrumentointiasennukset, kuituhitsaukset sekä tietoliikenneasennukset materiaaleineen.

Taloyhtiöille ja kiinteistöjen huoltoyhtiöille tarjoamme sähköasennus- ja huoltopalveluitamme tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Palveluihin kuuluvat kaikkien sähköjärjestelmien asennus-, huolto-, ja vianpaikannustyöt. Niitä ovat mm. sähkö- ja kaapelivikojen etsinnät ja korjaukset, määräaikaistarkastuksien tuomat korjaustyöt sekä poistoilmakoneiden huolto- ja korjaustyöt ja sähkölämmitysjärjestelmiin liittyvät toimeksiannot.

Edellä mainitun lisäksi toimimme rakennus- ja remonttialan yrittäjien yhteistyökumppanina erilaisissa projekteissa.

Sähköasennus Virtoo liittyi mukaan QMG-konserniin 2023.

YHTEYSTIEDOT

Sähköasennus Virtoo Oy
Kisällinkatu 12,lh 2
70780 KUOPIO

Töiden vastaanotto:
Työnjohto p. 050 436 9194
(klo 7.00–16.00)
tai myynti@virtoo.fi

 

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2451463-9
Verkkolaskuosoite:
003724514639
Operaattori: MAVENTA
003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille:
myynti@virtoo.fi

YHTEYSHENKILÖT

Antti Pitkänen

toimitusjohtaja

0400 897099

QMG osti Sähköasennus Virtoon.

uutinen: QMG kasvaa Kuopiossa ostamalla Sähköasennus Virtoon

21.4.2023 QMG ostaa Kuopiossa toimivan Sähköasennus Virtoo Oy:n, joka keskittyy sähköjärjestelmien uudistamiseen ja huoltopalveluihin.