Kylmä­kolmonen Oy

Kylmälaitteiden asennus, huolto ja korjaaminen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytys pääkaupunkiseudulla.

Member of QMG Partners

Luotettava ja tehokas kylmäalan ammattilainen

Kylmäkolmonen on erikoistunut kylmälaitteiden asennukseen sekä 24/7 huoltoon ja korjaamiseen. Teemme kylmälaitteiden kokonaisurakointia, suunnittelua ja mitoitusta sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytystä. 

Asiakkaitamme ovat kunnat, rakennuttajat, rakennusliikkeet, kiinteistönhuoltoyhtiöt, ravintolat sekä suurtalouden ja kaupan alan yritykset.

Ammattitaitoinen ja innovatiivinen 24/7 kylmälaitehuoltomme toimii koko pääkaupunkiseudun alueella. Huollamme ja korjaamme kaikki kylmälaitemerkit sekä toimitamme uudet kylmälaitteet. Tarvittavat varaosat huoltomme hankkii nopeasti joko asentajan käsivarastosta, omasta keskusvarastostamme tai pääkaupunkiseudun tukkuliikkeistä.

Elintarviketiloissa ja kylmävarastoissa olevien laitteiden lisäksi kylmälaitteisiin kuuluvat pakaste- ja kylmäsäilytystilat ja kalusteet. Myös kauppojen kylmäaltaat ja -kaapit sekä kerrostaloyhtiöiden kylmäkellarit kuuluvat asiantuntemuksemme piiriin. Emme huolla tai toimita kotitalouksien kylmälaitteita.

Kylmävarastoinnissa terveystarkastaja saattaa vaatia lämpötilaseurannan omavalvontaa. Toimitamme laitteita, jotka keräävät automaattisesti tiedot ylös kirjanpitoa varten ekä erillisiä omavalvontalaitteita. 

Suoritamme jäähdytysjärjestelmien energiaoptimointeja kaiken merkkisiin jäähdytyskoneistoihin. Suoritetuista mittauksista ja säädöistä toimitamme aina kattavan raportin.

Suunnittelemme, mitoitamme, huollamme ja asennamme kaikenlaiset jäähdytyskoneet merkistä riippumatta. Suoritamme itse myös jäähdytyskoneiden asennuksiin ja huoltoihin liittyvät sähkö- ja putkityöt sekä kuljetukset ja nostot avaimet käteen -palveluna.

Kylmäkolmonen liittyi QMG-konserniin vuonna 2020. Vuonna 2022 Kylmäkolmoseen yhdistyi Fincoldin kylmätekniikka.

Kylmäkolmonen on osa QMG Partners -verkostoa.

YHTEYSTIEDOT

Kylmäkolmonen Oy
Rälssitie 7C
01510 VANTAA
050 433 1189
huolto@kylmakolmonen.fi

 

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 0628949-0
Verkkolaskutusosoite: 003706289490
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköposti pdf-laskuille: invoice-06289490@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Mika Räisänen

toimitusjohtaja

040 581 4898

KOHDE: S-MARKET OLARI

Kylmäkolmosen projekteista malliesimerkki on S-Market Olari Espoossa. Maaliskuussa 2021 koko myymälä uusittiin sisältä ja samaan aikaan kunnostettiin lattioita, maalattiin seiniä ja asennettiin sähköjä. Kylmäkaluston uusimisen työvaiheet sovitettiin muuhun remonttiin, ja jokaisen tekijän piti suoriutua osuudestaan aikataulussa. Varsinaisen kylmälaiteasennuksen lisäksi koneikon haalaus konehuoneeseen ja kaasunjäähdyttimen nosto katolle edellyttivät tarkkaa ennakkosuunnittelua.

UUTINEN: QMG KASVATTAA TALOTEKNIIKAN PALVELUVERKOSTOAAN OSTAMALLA KYLMÄKOLMOSEN

2.9.2020 Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa talotekniikkapalvelujaan pääkaupunkiseudulla, ja ostaa kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien erikoisosaaja Kylmäkolmonen Oy:n.