ORS Service Oy Ab

ORS Service toteuttaa monipuolisesti kiinteistötekniikan kokonaisratkaisuja teollisuuden, suurten yritysten ja kuntien kiinteistöille Pohjanmaalla.

ORS Service – turvatekniikan sertifioitu kumppani Pohjois-Suomen kiinteistönomistajille

ORS Service Oy:n perustivat vuonna 2004 Ole Cederberg, Roger Sundstedt ja Stefan Björkman. Osaavan ja palvelevan henkilökunnan sekä monipuolisen palvelujen tarjonnan ansiosta, on yritys nyt yksi johtavia LVIAK-alan toimijoita seudulla. Asiakkaitamme ovat ensisijassa teollisuus-, kauppa-, asunto- ja kunnalliset yhtiöt.

ORS Service tarjoaa kokonaisratkaisuja kiinteistötekniikan alalla. Kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla takaamme sen, että kiinteistöstä vastaavana voit luottaa kiinteistötekniikkasi toimivan optimaalisesti. Meillä on tarvittavat valtuudet kantaa kokonaisvastuu ja toimintakyky optimoida eri osa-alueet toimivaksi kokonaisuudeksi. Yhdessä voimme varmistaa oikean laadun sisäilman suhteen, tehostaa käyttökustannukset ja varmistaa toimivuuden. Haluamme olla pitkäaikainen yhteistyökumppani niin teollisuuden, kiinteistöomistajien, kuin kuntienkin kanssa

ORS Service liittyi QMG-konserniin vuonna 2020.

YHTEYSTIEDOT

Ab ORS Service Oy
Pännäistentie 185
68600 Pietarsaari

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2940596-8
Verkkolaskuosoite: 003729405968
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-29405968@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Stefan Björkman

toimitusjohtaja

040 846 6373

kohde: Kiinteistötekniikan kokonaisratkaisuja

Pietarsaaresta käsin toimiva ORS Service Oy on tuottanut kokonaisvaltaisia kiinteistötekniikan palveluita vuodesta 2004 alkaen. Kiinteistöistä vastaavat huoltomiehet, jotka tuntevat talot läpikotaisin, ja monet asiakassuhteet ovat jatkuneet jo yli vuosikymmenen.

UUTINEN: TALOTEKNIIKKAHUOLLON OSAAJA ORS SERVICE LIITTYY QMG:HEN

15.6.2020 Pietarsaarelainen ORS Service liittyy talotekniikkakonserni QMG:hen. Yhdistyminen kasvattaa QMG:n huoltopalveluiden tarjoomaa Pohjanmaalla.