opinnäytteet, graduT JA diplomityöt

Oletko valmistumassa ja pohdit lopputyön aihetta? Meillä on tilausta uusille ideoille ja osaajille. Kannattaa olla yhteydessä ja kertoa tarkemmin itsestäsi ja opinnoistasi.

Opiskeletko ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ja lopputyön tekeminen on ajankohtaista?  Olemme Suomen yksi suurimmista talotekniikka-alan toimijoista ja tarvitsemme koko ajan lisää uusia osaajia, jotka ottavat vähitellen enemmän vastuuta. Urapolkuja on monia ja paljon on kiinni omasta motivaatiosta ja kiinnostuksesta.

Toteutamme kaikkia talotekniikan lajeja. Rakennamme, ylläpidämme ja huollamme asiakkaiden kohteita ympäri Suomea. Useissa yhtiöissämme myös suunnitellaan ja räätälöidään järjestelmäratkaisuja erilaisiin kiinteistöihin. Teknisen henkilöstön lisäksi meillä tehdään töitä mm. talous- ja henkilöstöhallinnossa.

Ideoille ja osaajille on tarvetta. Panostamme lähivuosina vahvasti uusiin energiaratkaisuihin. Lisäksi turvallisuuspalveluiden merkitys sekä ihmisten että rakennusten turvallisuudelle kasvaa, mikä näkyy varmasti myös meillä. Työharjoittelu ja/tai opinnäytetyö ovat usein sujuva tie työuran alkuun.

QMG-konserniin kuuluu lähes 50 yhtiötä ympäri Suomea. Täytä lomake tai ole suoraan yhteydessä sopivaan yhtiöön.

Kerro meille lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 50 MB, Max. tiedostot: 1.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB.
      Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.