Alti-Systems Oy

Alti-Systems suunnittelee, toteuttaa ja huoltaa kattavasti kylmätekniset ratkaisut Varsinais-Suomessa.

Palvelut
Alue
Koko Suomi Varsinais-Suomi
Y-tunnus
2288108-0
Verkkosivu

Kaikki kylmätekniikan ratkaisut suunnittelusta toteutukseen ja kunnossapitoon

Alti-Systems toteuttaa monipuoliset kylmätekniikan palvelut kokonaisratkaisuina: suoritamme elementtiasennukset viimeistä säätöä myöten sisältäen kylmä-, sähkö- ja putkityöt, huollot sekä korjaukset. Keskeinen toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi, ja erikoisratkaisuja toimitamme koko Suomen alueelle.

Kylmätekniikkaa tarvitaan yhä monipuolisemmin kohteissa, joissa lämpötilaa, painetta, kosteutta, ilmamäärää ja ilman puhtautta pitää hallita. Usein toleranssit ovat pienet ja säätötyö vaativaa. Siksi fysiikan lakeja on kunnioitettava ja perehdyttävä alan jatkuvasti kehittyvään teknologiaan. Teemme tiivistä yhteistyötä alan parhaiden suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Kylmää kaikenlaisiin tarpeisiin

Ilmastoinninjäähdytyksen saneerauskohteet ovat usein haasteellisia rajallisen tilan ja putkivetojen suhteen. Uudiskohteissa se on jo usein perusvaatimus. Kokemuksemme ulottuu pienistä VRF-laitteistoista aina satojen kilowattien vedenjäähdyttimiin.

Keittiötilojen jäähdytys toimii tehokkaasti kattoon asennettavilla, ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ilmanjäähdyttimillä. PCA-sarjan kattomallit soveltuvat ravintola- ja laitoskeittiöiden jäähdytykseen.

Marine- eli meriolosuhteiden jäähdytysjärjestelmien tulee olla luotettavia ja helposti huollettavia vaativissa olosuhteisissa. Lisäksi huomioimme varaosien saatavuuden eri puolilla maapalloa.

Kylmätilojen kokonaistoimituksissa suunnittelemme ja asennamme ja huollamme laadukkaat tilat pienistä kylmiöistä suuriin kylmä- ja pakastevarastoihin asti. Suurkeittiöt, tuotantotilat, pakastustunnelit tai prosessitilat ovat erikoisosaamistamme.

Teemme töitä teollisuudelle, tutkimuslaitoksille ja kaikille laadukasta kylmää tarvitseville yhdessä sisaryrityksemme, kylmätekniikan suunnittelutoimisto Ref-Engineeringin kanssa.

Alti-Systems toimittaa ja asentaa myös lämpöpumppuja kuluttaja-asiakkaille. Asennuksen suorittavat Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) hyväksymät asentajamme.

Alti-Systems ja Ref-Engineering liittyivät QMG-konserniin vuonna 2022.

Yhteystiedot

Alti-Systems Oy
Haarapääskyntie 8
21420 LIETO
myynti@alti-systems.fi

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 2288108-0
Verkkolaskutusosoite: 003722881080
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-22881080@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Timo Alanne

toimitusjohtaja

044 300 0501

Miska Lehtinen

tekninen johtaja

044 3000 504

kohde: energiatehokkuutta teollisuusyritykselle

Saneerauksessa päätavoitteena oli energiatehokkuuden lisääminen, joka ratkaistiin luopumalla öljystä ja siirtymällä käyttämään lähteenä ilmavesilämpöpumppuja kaukolämmön ohella.

uutinen: QMG OSTAA TURKULAISET KYLMÄTEKNIIKAN TAITAJAT ALTI-SYSTEMSIN JA REF-ENGINEERINGIN

15.2.2022 Timo Alanteen omistama urakointiyritys Alti-Systems Oy ja Alanteen sekä Miska Lehtisen omistama suunnittelutoimisto Ref-Engineering Oy toteuttavat kylmätekniikkaa muun muassa teollisuuden ja julkisen sektorin vaativiin tiloihin.