Quattro­services Tampere Oy

Quattroservices Tampere tunnetaan varmana talotekniikkaprojektien toteuttajana Pirkanmaalla.

Palvelut
Alue
Pirkanmaa
Y-tunnus
2640323-8

Quattroservices Tampere – talotekniikkaa upeisiin uudiskerrostaloihin ja tehdaskaupungin klassisiin kiinteistöihin

Quattroservices Tampere Oy on LVI-urakoinnin vahva tekijä Pirkanmaalla. Palveluitamme ovat LV-urakointi, IV-urakointi ja tekninen eristys sekä huolto. Keskitymme asuntojen talotekniikkaan sekä upeissa uudiskohteissa että tehdaskaupungin klassisissa kiinteistöissä. Toteutamme usein projektit KVR-urakointina tai kehitämme urakan sisältöä suunnittelunohjauksen myötä.

Viime aikojen huomatuimpia kohteitamme ovat muun muassa Tampereen Kannen tornitalot, jotka muovaavat koko kaupungin siluettia, sekä Pyynikin Trikoon 1900-luvun alkupuolen punatiilitehtaisiin rakennettujen hotellin, kaupan, kuntosalin ja muiden tilojen LV-urakointi. Sekä uudisrakennukset että arvokkaiden vanhempien kiinteistöjen saneeraaminen vaativat edistyneimmän talotekniikan osaamista ja kohteen ymmärtämistä.

Quattroservices Tampereessa työskentelee monia Pirkanmaan kokeneimpia talotekniikka-ammattilaisia. Tarjoamme hyvän kehitysympäristön ja mielenkiintoisia työtehtäviä myös nuorille talotekniikan tekijöille. Projekteissamme saat vastuuta, kasvatat ammattitaitoasi ja tutustut kiinnostaviin hankkeisiin, sillä olemme mukana eturivin asuntorakentamisen kohteissa. Ammattitaitoinen ja kehittymishaluinen tekijä viihtyy osaava tiimissämme sekä työmaalla että konttorilla.

Quattroservices Tampere liittyi QMG-konserniin vuonna 2014.

YHTEYSTIEDOT

Quattroservices Tampere Oy
Kuokkamaantie 8
33800 Tampere
tampere@quattroservices.fi

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2640323-8
Verkkolaskutusosoite: 3726403238
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-26403238@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Mika Rantalainen

toimitusjohtaja

040 9031 277

kohde: Tampereen raitiovaunuvarikko

Quattroservices Tampere vastasi loppuvuodesta 2019 valmistuneen vaunuvarikon säilytyshallin sekä yhdistetyn kunnossapito-, henkilöstö- ja toimistorakennuksen putki-, jäähdytys-, ja imuriurakasta.