Vesijohtoliike J. Laitinen Oy

Vesijohtoliike J. Laitinen on arvostettu ja laadukas tekijä pääkaupunkiseudun LVI-huollossa. Tuhansia LVI-asennuksia vuodesta 1998.

Member of QMG Partners

Vesijohtoliike J. Laitinen suorittaa kaikki LVI-työsi ketterästi ja ammattitaidolla.

Vesijohtoliike J. Laitiseen on opittu luottamaan tuhansien onnistuneiden LVI-asennusten ansiosta vuodesta 1998. Meillä kaikki työt tehdään aina vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Dokumentoimme ja arkistimme kaikki työmme. Myönnämme työllemme YSE:n mukaiset takuut.

LVI-huollot, -korjaukset ja -urakoinnit, viemärikuvaukset ja kuntokartoitukset sekä muut LVI-alan työt kuuluvat palveluihimme.

LVI-asentajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia. Toimimme Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Käytössämme on 21 hyvin varusteltua LVI-huoltoautoa, joiden liikkumista seuraamme ja johdamme reaaliaikaisesti. 24h päivystyspalvelumme on tukenasi numerossa 010 832 7700.

Oma putkimies -palvelumme on tarkoitettu taloyhtiöille, joilla ei ole omaa huoltoyhtiötä. Taloyhtiö saa nimetyn putkimiehen, jonka kanssa on helppo asioida, ja työt sujuvat mutkattomasti.

Mikäli viemäri ei vedä tai aiheuttaa hajuhaittaa, ei kannata viivytellä. Suoritamme viemärikuvauksia ja -kartoituksia sekä korjaussukituksia Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Huuhtelemme ja tarvittaessa kuvaamme viemärin sekä annamme suositukset mahdollisista vikakorjauksista.

Videokuvaus kertoo havainnollisesti viemäreiden, salaojien ja muiden LVI-putkistojen kunnosta. Kuvausraporttimme ovat saaneet kiitosta selkeydestään.

LVI-alalla on hyvä työllisyys. Jos olet kokenut konkari tai alan oppilaitoksesta vasta valmistunut, meillä voi olla sinulle työpaikka. Tarjoamme vakituisia työsuhteita, hyvät henkilöstöedut sekä paljon mielenkiintoista työtä pääkaupunkiseudulla. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla: info@vesijohtoliikelaitinen.com.

Vesijohtoliike J. Laitinen liittyi QMG-konserniin vuonna 2016 ja on osa QMG Partners -verkostoa.

YHTEYSTIEDOT

Vesijohtoliike J. Laitinen Oy
Olarinluoma 1
02200 ESPOO
24h päivystys 010 832 7700

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 1451678-8
Verkkolaskutusosoite: 003714516788
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-14516788@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Jarmo Koistinen 

toimitusjohtaja

050 589 9339

Kohde: Korkeasaari

Eläintarhan oma huoltohenkilöstö hoitaa päivittäiset LVI-rutiinit. Vesijohtoliike J. Laitisen ammattilaiset ovat tehneet vaativampia toimeksiantoja tilausten mukaan. Esimerkiksi Kissalaaksoon on vedetty uusi runkovesijohto ja syötöt juottoaltaille. 

uutinen: qmg partners kasvaa kahdella yrityskaupalla

16.1.2019 Talotekniikan palveluyritys QMG Partners ostaa Palokatkot Vänskä Oy:n ja Vesijohtoliike J. Laitisen.