Capcon (Capitis Control Oy)

Capcon toteuttaa turvateknisiä ratkaisuja teollisuuden, suurten yritysten ja kuntien kiinteistöille.

Palvelut
Alue
Keski-Pohjanmaa Lappi Pohjois-Pohjanmaa
Y-tunnus
2302574-5
Verkkosivu

turvatekniikan sertifioitu kumppani Pohjois-Suomen kiinteistönomistajille

Capcon (Capitis Control Oy) vuonna 2009 perustettu turvallisuusalan asiantuntijayritys. Toteutamme turvateknisiä ratkaisuja teollisuuden, suurten yritysten ja kuntien kiinteistöille. Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa, Kajaanissa, Kokkolassa ja Rovaniemellä.

Capcon tarjoaa asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa palvelua koko kiinteistön turvajärjestelmän elinkaaren ajan. Toteutamme järjestelmien suunnittelut, asennukset, ylläpidon sekä huoltopalvelut.

Turvatekniikan ratkaisuilla asiakkaamme hallitsevat kiinteistöön, henkilöstöön ja omaisuuteen kohdistuvia riskejä. Suunnittelemme ratkaisut vastaamaan asiakkaan toimialan ja liiketoiminnan erityistarpeita.

Hallitsemme kaikki paloturvallisuuteen, murtosuojaukseen, kulunhallintaan, työajanseurantaan sekä videovalvontaan liittyvät järjestelmät ja palvelut. Suunnittelemme ja toteutamme myös äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmiä.

Turvatekniikkajärjestelmien asiantuntijamme edustavat nykyaikaisinta järjestelmien ja palveluiden tietämystä sekä pitkää kokemusta sähkö‑, kiinteistö- ja turvatekniikasta. 

Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä turvallisuusjärjestelmiä suunnitteleva ja toimittava yritys eli pätevä toimittamaan vakuutussopimuksiin vaikuttavia turvallisuusjärjestelmiä ja palveluita. Hyväksytyt liikkeet ilmoitetaan FK:n luettelossa.

Olemme TUKES:in hyväksymä paloilmoitinliike ja meillä on ISO 9001:2015 sertifioitu laatujärjestelmä. Finnsecurityn yritysjäsenenä päivitämme toimialan yleisiä hyväksyntöjä säännöllisesti.

Capcon liittyi QMG-konserniin vuonna 2021.

YHTEYSTIEDOT

Oulu
Haarasuontie 3
90240 OULU
044 730 1050
toimisto@capcon.fi

Tutustu muihin toimipaikkoihimme:
www.capcon.fi

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2302574-5
Verkkolaskutusosoite:
003723025745
Operaattori:
MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille:
invoice-23025745@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Petri Tomperi

toimitusjohtaja

050 330 1484

Kohde: Kameravalvonnan ratkaisut Kokkolan paloasemalla

Ympäri maata toimivat pelastuslaitokset tulevat 24/7 apuun erilaisissa hätätilanteissa. Capitis Control Oy toimitti monipuolista turvatekniikkaa Kokkolan uudelle paloasemalle. Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos hyödyntää järjestelmiä myös oman henkilöstönsä harjoituksissa.

Uutinen: QMG LAAJENEE TURVATEKNIIKKAPALVELUIHIN HANKKIMALLA KONSERNIIN POHJOIS-SUOMEN YKKÖSEN CAPCONIN

30.3.2021 Talotekniikkakonserni QMG:n tytäryhtiö Paikallis-Sähkö ostaa turvatekniikkayritys Capconin, joka toimii Oulussa, Kajaanissa, Kokkolassa ja Rovaniemellä. Tavoitteena on valtakunnallinen peitto turvapalveluissa.

TYÖNTEKIJÄTARINA: PALVELUPÄÄLLIKKÖ TURVATEKNIIKKA-ALALLA

Capconin Janne Vertanen hyödyntää palvelupäällikkönä monipuolista kokemustaan: ”Asiakkaat arvostavat neuvontaamme turvainvestoinneissa”.