Tornion Ilmastointi­tekniikka Oy

Tornion Ilmastointitekniikka toimii monipuolisena kumppanina Meri-Lapin kiinteistönomistajille ja teollisuudelle.

Palvelut
Alue
Lappi Pohjois-Pohjanmaa
Y-tunnus
2206574-5
Verkkosivu

Tornion Ilmastointi­tekniikka – otamme vastuun talotekniikasta tarvittaessa osavalmistukseen saakka

Tornion Ilmastointitekniikka on täyden palvelun LVIA-talo. Toimintaamme kuuluu palveleva LVIA-asennus, -huolto ja -saneeraus sekä LVIA-urakointi. Yrityksessämme työskentelee noin 15 ammattilaista.

Suunnittelemme oikeat yhdistelmät, tuotteet ja palvelut asiakkaan tarpeiden perusteella. Kukin ratkaisu sisältää tarvikkeet, automatiikan, urakoinnin, ilmastointikanavien puhdistuksen sekä kunnossapitopalvelut.

Pohjoisen tärkeät rakennukset ovat meille tuttuja – olemme toteuttaneet talotekniikkaa Kemin lumilinnasta kouluihin, kauppakeskuksiin ja logistiikkaterminaaleihin sekä teollisuudesta toimitiloihin, kaivoksiin ja valtion organisaatioiden kiinteistöihin.

Monimerkkiedustuksemme tuo yhteen alan parhaita valmistajia maailmassa ja täyttää tarpeesi – tarvitsetpa sitten koko LVI-järjestelmän tai vain apua toiminnassa olevaan järjestelmään.

Korjaus- ja huoltopalvelumme tarjoaa säännölliset huollot, nopeat korjaukset, tiedot uusista tuotteista, tuotetuen ja palautemahdollisuuden. Yleisimpiä palveluitamme ovat ilmastointilaitteiden ja -kanavien puhdistukset.

Projektinhallintaamme ohjaa teollisuusstandardin mukainen aikataulutus. Se huomioi tilaajan näkökulman eri työvaiheissa, kriittisten tehtävien vaatimat muutokset sekä esimerkiksi työvälineen vaihdot.

Valmistamme erikoisosat ja kanavat itse omalla verstaalla. Lisäksi huolehdimme laitteistojen mittauksista, säädöistä ja huolloista. Valmistamme myös erikoisosat ilmastoinnin tarpeisiin.

Tornion Ilmastointitekniikka liittyi QMG-konserniin vuonna 2021.

YHTEYSTIEDOT

Tornion Ilmastointitekniikka Oy
Torpinkatu 16
95420 TORNIO

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2206574-5
Verkkolaskutusosoite: 003722065745
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-22065745@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Toni Syrjälä

toimitusjohtaja

040 010 4990