Kuusi­tunturi Lahti Oy

Sähköurakoinnin ja turvatekniikan monipuolista osaamista Lahden seudulla. Mittavaa kokemusta sairaalakohteista.

Palvelut
Alue
Päijät-Häme
Y-tunnus
0984757-4

Kuusitunturi Lahti – sähköurakoinnin ja turvatekniikan ykkösjoukkue 

Kuusitunturi Lahti on sähköurakoinnin ja turvatekniikan tunnettu osaaja Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella. Meidät tunnetaan muun muassa kasvavien ja digitalisoituvien järjestelmien asentamisesta ja huollosta vaativissa kohteissa, kuten sairaaloissa. Hallitsemme uudet teknologiat muun muassa teleurakoinnissa ja turvajärjestelmissä.

Asiakkaamme edustavat kiinteistönomistajia ja -käyttäjiä laajasti. Tämän lisäksi toimeksiantajiamme ovat kunnat, kaupungit, sairaanhoitopiiri ja muu julkisen sektorin merkittävät toimijat.

Kuusitunturi Lahti tarjoaa asiakkailleen taitavia ja vastuunottamiseen kypsiä tiimejä. Toinen menestystekijä on laskentaosaaminen, sillä sähköalalla on erittäin paljon toimintaa ohjaavia säädöksiä, jotka vaikuttavat tehtäviin ratkaisuihin, niiden laatuun ja kustannuksiin. Niiden hallitseminen kuuluu laadukkaan työn lähtökohtiin.

Yhä useammat sähkö-, tele- ja turvatekniikan projektit sisältävät digitaalisia ratkaisuja ja vaativat ohjelmisto-osaamista. Kuusitunturi Lahti kehittää siksi osaamistaan koko ajan vahvemmin myös näille alueille.

Osana QMG-konsernia valikoimassamme ovat myös KVR- ja LVI-hankkeet. Niissä teemme yhteistyötä konsernin muiden yhtiöiden kanssa, jolloin asiakkaalle projektista vastaa hänen tuttu yhteyshenkilönsä Kuusitunturi Lahdessa.

Kuusitunturi Lahti työllistää 62 sähköurakoinnin ja turvatekniikan ammattilaista. Sähkö-, tele- ja turvatekniikka-asentajien ohella tarjoamme kiinnostavia tehtäviä myös lukuisille projektinhoitajille, projektipäälliköille ja työnjohtajille.

Kuusitunturi Lahti liittyi QMG-konserniin vuonna 2021.

Yhteystiedot

Kuusitunturi Lahti Oy
Niemenkatu 73 C
15140 LAHTI
03 782 4953
kuusitunturi.lahti@qmg.fi

Työharjoitteluun liittyvät kyselyt:
Timo Mäkinen 050 911 2315
Jere Saarilahti 0400 728780

Lue lisää työharjoittelusta: Töihin meille

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 0984757-4
Verkkolaskutusosoite: 003709847574
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-09847574@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Juha Kosonen

toimitusjohtaja

0400 926 548

Kohde: Päijät-Hämeen keskussairaala

Useammassa vaiheessa etenevä keskussairaalan rakennustyömaa oli koko Päijät-Hämeen suurimpia rakennushankkeita. QMG-konserniin vuodesta 2021 kuuluneen Kuusitunturi Lahden vastuulla oli uudisrakennuksen (RV7) sähkö-, tele-, ja turvajärjestelmäurakka.

Uutinen: QMG KASVATTAA TURVATEKNIIKKA- JA SÄHKÖURAKOINNIN PALVELUITAAN OSTAMALLA KUUSITUNTURI LAHDEN

17.5.2021 QMG on Suomen johtavia talotekniikan LVISJA-palveluiden tarjoajia ja Kuusitunturi Lahden osto vahvistaa QMG:n asemaa myös turvatekniikkapalveluissa. Yrityskauppa nostaa konsernin henkilöstömäärän jo tuhanteen.