Movitek Oy

Movitek on pitkäjänteinen LVI-urakoitsija Oulussa ja Pohjois-Suomessa. Kokemusta monipuolisista kohteista jo yli 10 vuotta.

Palvelut
Alue
Lappi Pohjois-Pohjanmaa
Y-tunnus
2824750-7
Verkkosivu

Movitek – laadukasta LVI-urakointia ja -huoltoa koko Pohjois-Suomeen

Movitek Oy toteuttaa ammattitaidolla kokonaisvaltaiset LVI-urakat sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Ne vaihtelevat teollisuudesta vähittäiskauppa- ja liikekiinteistöihin, hotelleihin, ravintoloihin ja julkisiin rakennuksiin, kuten sairaaloihin.

Palveluihimme kuuluvat LVI-urakoinnit ja -saneeraukset, LVI-huollot, LVI-eristykset, IV-urakointi, ilmastoinnin säätö sekä laitekorjaukset.

Movitek Oy toimii koko Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella. Meillä työskentelee noin 40 LVI-töiden ammattilaista. Päätoimipaikkamme sijaitsee Oulussa. Samassa osoitteessa sijaitsevat monipuolisesti varustetut ilmastointikanavien tuotantotilamme.

Movitek Oy aloitti toimintansa vuonna 2010, ja alusta alkaen missiona on ollut hoitaa urakat niin hyvin, että yhteistyö tilaajan kanssa jatkuu pitkäjänteisesti. Vahvan osaamisen ansiosta Movitek on luonut tilaajien kanssa luottamukselliset ja pitkäaikaiset kumppanuussuhteet, jolloin palvelumme ja ratkaisumme kehittyvät koko ajan.

Movitek liittyi QMG-konserniin vuonna 2018. Referenssilistaus löytyy yhtiön omilta verkkosivuilta >>

YHTEYSTIEDOT

Movitek Oy
Veistämötie 8
90620 OULU
050 551 6511
asiakaspalvelu@movitek.fi

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2824750-7
Verkkolaskutusosoite: 003728247507
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-28247507@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Oiva Loukkojärvi

toimitusjohtaja

0400 351 450

Kohde: Kauppakeskus valkea

Kauppakeskus Valkea avattiin Ouluun vuonna 2016. Movitek vastasi kohteen LVIA-urakoinnista. Yhtiö asensi myöhemmin myös viereisen Gallerian korttelin LVIA-järjestelmän.

Movitek mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa

Movitek on mukana Nokian Oulun uusien toimitilojen rakentamisessa LVI-urakoitsijan roolissa. Nokian uudet toimitilat kattavat tuotekehitys-,…

Technopolis ja Movitek: LVI-projekteissa rakentuu myös luottamus

Toimitilojen asiantuntija Technopolis sai alkunsa 1980-luvulla Oulun legendaarisesta Teknologiakylästä, ja nykyään se toimii jo kuudessa Euroopan maassa.…

Movitek vahvassa myötätuulessa – oululaisen LVI-urakoitsijan tilauskanta ulottuu vuoteen 2025

Oululainen talotekniikkayritys Movitek on varmistanut alueen liike-, teollisuus- sekä julkisen sektorin rakennusten LVI-projekteista töitä, joita…