TALOTEKNIIKan PALVELUT

TALOTEKNIIKan pROJEKTIT JA PALVELUT

Talotekniikka on paikallista toimintaa. Siksi QMG:ssa talotekniikkaprojekteista, -urakoista ja -palveluista vastaavat paikalliset tytäryhtiömme. Ne tarjoavat joko itse tai kumppaniensa kanssa kaikkia talotekniikkalajeja koko maassa. Kun suunnittelet projektia, ota yhteyttä lähimpään yhtiöömme.

Palvelumme

LV-Urakointi

Yhtiömme ovat mukana joka hetki lukuisissa uudis- ja korjausrakentamisen LV-projekteissa eri puolilla maata.

IV-Urakointi

IV- eli ilmanvaihdon urakointi ja projektit tuovat sisäilmaan laatua ja energiatehokasta ilmanvaihtoa.

Jäähdytys ja kylmätekniikka

Jäähdytys ja kylmätekniikka mm. varmistavat erilaisten tilojen käytettävyyttä, tuotantoprosesseja ja turvallisia kylmäketjuja.

Sähköurakointi

Sähkötyöt ovat yhtä lailla edistynyttä ja nopeasti kehittyvää tekniikkaa – sekä paikallista palveluliiketoimintaa.

Rakennusautomaatio

Onnistunut automaatiourakka perustuu kokonaisvaltaiseen käsitykseen rakennuksen ja talotekniikan prosesseista.

Turvatekniikka

Digitaalisia turvajärjestelmiä tarvitaan palo- ja rikosilmoitusten lisäksi mm. henkilöturvallisuuden varmistamiseen ja kulunvalvontaan.

Sprinklerit

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu sprinkleriratkaisu yhdessä rakenteellisen paloturvallisuuden kanssa luo kiinteistöstä turvallisen ympäristön.

Paloturvallisuus

Paloturvallisuutta vahvistavat mm. palokatkot, turva- ja merkkivalot, pikapalopostit, palovaroitinjärjestelmät, sammutin- sekä väestönsuojien huolto.

Tekniset palvelut

Talotekniikan huolto, korjaukset ja modernisoinnit varmistavat teknisten ratkaisujen toimivuuden ja turvaavat rakennuksen arvoa.

Teollisuuden palvelut

Toteutamme teollisuuden kiinteistöille ja prosesseille muun muassa LVI-, sähkö- ja automaatioprojekteja ja -palveluita. Palveluista vastaavat paikalliset yhtiömme.

Kaasujärjestelmät

Calto on asentanut ja huoltanut kaasunjakelujärjestelmiä vuodesta 1966. Yritys toimittaa sekä lääketieteellisiä että teollisuuskaasujärjestelmiä.

Energiatehokkuus

Yhtiömme auttavat niin yrityksiä, julkista sektoria kuin kotitalouksiakin löytämään parhaita energiaa säästäviä ja kestäviä talotekniikkaratkaisuja.