JP Yhtiöt Oy

JP Yhtiöt on Etelä-Savon johtavia LVI-urakoitsijoita. Luottotoimija monipuolisissa projekteissa jo vuodesta 1973.

Palvelut
Alue
Etelä-Savo
Y-tunnus
2047160-0

Etelä-Savon johtavia LVI-urakoitsijoita

JP Yhtiöt Oy on perustettu vuonna 1973, joten olemme vanhin Mikkelin talousalueella toimiva LVI-urakointiyritys. Toteutamme LVI-urakoita pääasiassa Itä-Suomen alueella. JP Yhtiöt työllistää noin 25 toimihenkilöä ja asentajaa. 

Kohteinamme ovat talousalueen asuin- ja liikerakennukset, sairaalat, puunjalostus- ja elintarviketeollisuus sekä julkinen rakentaminen. 

Taloyhtiöille projektimme ovat tyypillisesti linjasaneerauksia ja muita LVI-töitä, usein yhteistyössä alueen rakennusliikkeiden kanssa. Liikerakennuksissa teemme vähittäiskaupan yksiköiden LV- ja ilmanvaihtourakoita sekä toimistotilojen LVI-, jäähdytys- ja automaatiourakoita. Julkisen sektorin kiinteistöissä JP Yhtiöillä on erittäin laajasti kokemusta muun muassa koulujen, virastojen, palvelurakennusten sekä asuinrakennusten LVI-projekteista. Teollisuudessa tehtävämme vaihtelevat eri toimialojen tuotantolinjojen vaativien ympäristöjen projekteista varasto- ja logistiikkatilojen LVI-urakoihin. Tarjoamme asennuspalvelua myös yksityishenkilöille. 

JP Yhtiöt toimii LVI-urakoitsijana monipuolisissa projekteissa ja hallitsee eri ympäristöjen olosuhteet. Viime vuosina osuvia esimerkkejä ovat olleet muun muassa Saimaa Stadiumi -monitoimihalli, Mölnlycken Mikkelin tehtaan laajennus, Rantakylän yhtenäiskoulun laajennus ja saneeraus, Mikkelin Prisman ja Citymarketin IV-urakat, Kokkikartanon tehtaan IV-urakka Keravalla tai Mikkelin keskussairaalan laajennustyöt. 

JP Yhtiöt liittyi QMG-konserniin vuonna 2017. 

Yhteystiedot

JP Yhtiöt Oy
Teollisuuskatu 10
50130 MIKKELI
015 228 970
info@jp-yhtiot.fi 

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 2047160-0
Verkkolaskutusosoite: 003720471600
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-20471600@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Jukka Huoponen

toimitusjohtaja

040 732 2596

KOHDE: Saimaa Stadiumi

Mikkelin seudulla jo vuodesta 1973 toiminut JP Yhtiöt vastasi monitoimiareenan LVI-asennuksista. Kokeneellekin julkisten tilojen rakentajalle talotekniikkaurakka oli uudenlainen kokonaisuus.

uutinen: QMG OSTAA JP YHTIÖT JA VAHVISTAA ASEMAANSA MIKKELIN TALOUSALUEELLA

10.7.2017 Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group (QMG) ostaa 90 prosentin osuuden JP Yhtiöt Oy:stä, joka on Mikkelin talousalueen johtavia talotekniikkaurakoitsijoita. Kauppa luo JP Yhtiöille uusia kasvumahdollisuuksia ja vahvistaa QMG:n markkina-asemaa alueella, toteavat JP Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Timo Bilund ja QMG:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.