JT-Sähkö­­tekniikka Oy

Monipuolinen valikoima sähköurakointia ja sähkötöitä sekä uuden teknologian asennuksia ja osaamista.

Palvelut
Alue
Uusimaa
Y-tunnus
2292933-9
Verkkosivu

Member of QMG Partners

JT-Sähkötekniikka – sähköalan edelläkävijä

JT-Sähkötekniikka on erikoistunut liiketilojen ja teollisuuden sähköasennuksiin. Meillä on rajoittamaton sähkötöidenpätevyys S1. Yhtiö on perustettu vuonna 2009.

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Porvoossa, ja meillä työskentelee vakituisesti 20 henkeä. Suuremmissa projekteissa käytämme luotettavia yhteistyökumppaneita.

Sähköurakoinnin lisäksi JT-Sähkötekniikan palveluihin kuuluvat sähköasennukset sekä teollisuuden, liike- ja toimitilojen sähkötyöt, sähköajoneuvojen latausjärjestelmät, sähkövalvonta, koestus ja käyttöönotto sekä konsultointi. Energiaratkaisuista valikoimaamme sisältyvät ilmalämpöpumppuasennukset.

Ammattitaitoinen sähkövalvonta vaatii laaja-alaista osaamista, kokonaisuuksien hallintaa sekä ratkaisukeskeistä työotetta. Me valvomme puolestasi, että urakka suoritetaan sovitusti, laadukkaasti ja alan vaatimuksia noudattaen. Koestuksen ammattitaito arkoittaa lujaa tietämystä järjestelmistä, laitteista ja erilaisista sähköasennusratkaisuista.

JT-Sähkötekniikka on johtava sähkö- ja hybridiautojen ja -bussien latausjärjestelmien asentaja. henkilöautoille ja busseille. Ennen kuin järjestelmä asennetaan taloyhtiöön tai liikekiinteistöjen ja parkkihalliin, teemme kartoitukset ja suunnitelmat sen soveltuvuudesta kohteeseen.

Teollisuustilojen sähköasennuksissa on otettava huomioon tilan käyttötarkoitus, jotta lopputulos on pitkäaikainen ja toimiva ratkaisu.

Liiketilojen sähkösuunnittelussa kuuntelemme asiakasta, jotta lopputuloksena on räätälöity ja tilan tarkoituksen mukainen kustannustehokas lopputulos. Teemme näyttäviä sähköasennusratkaisuja muun muassa ravintoloihin, edustustiloihin ja toimistoihin.

AURINKOSÄHKÖ

Aurinkosähköjärjestelmien kysyntä on moninkertaistunut viime vuosina ja niissä on paljon kehityspotentiaalia. Ota yhteyttä JT-Sähkötekniikkaan ja pyydä lisätietoja.

JT-Sähkötekniikka liittyi QMG-konserniin vuonna 2016 ja on osa QMG Partners -verkostoa.

YHTEYSTIEDOT

JT-Sähkötekniikka Oy
Elannontie 5
01510 VANTAA

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 2292933-9
Verkkolaskutusosoite: 003722929339
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-22929339@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Tapani Lempinen

toimitusjohtaja

040 752 5330

KOHDE: SÄHKÖAUTOJEN LATAUSJÄRJESTELMÄT

QMG Partnersiin kuuluva JT-Sähkötekniikka oli ensimmäisten joukossa asentamassa sähköautojen latauspisteitä Suomessa. Kumppanina toimii latausjärjestelmien asiantuntija Plugit Oy.

artikkeli: qmg tukee asiakkaidensa ympäristötavoitteita

Vastuullisuuden eri osa-alueet ovat meille tärkeitä ja haluamme auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa. Kiinnostus uusiutuvaa energiaa kohtaan lisääntyy jatkuvasti ja tulevaisuuden energiaratkaisut tehdään tänään.