Mikenti Talo­tekniikka Oy

Mikenti Talotekniikka toimittaa monipuolisesti talotekniikkaurakointia uudiskerrostaloihin Uudellamaalla.

Mikenti Talotekniikka – kokonaistalotekniikkaa ja urakointia uudiskerrostaloihin

Mikenti Talotekniikka keskittyy uusien asuinkerrostalojen talotekniikkaurakointiin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Yhtiö tarjoaa uusien asuinkerrostalojen rakennuttajille kokonaistalotekniikkapalvelua, joka sisältää LVI- ja sähkötyöt sekä kiinteistöautomaation, joka ohjaa talotekniikkaa. Mikenti Talotekniikka on vastannut myös lukuisien puukerrostalohankkeiden talotekniikasta.

Kokonaistalotekniikkaprojektien lisäksi toteutamme LVI-, sähkö- ja kiinteistöautomaatiourakoita sekä suunnittelunohjausta. Teemme urakointia sekä KVR- ja tavoitehintamallilla.

Uusien asuinkerrostalojen talotekniikkahankkeissa toteutamme LVISA-urakointia tyypillisesti kiinteällä kokonaishinnalla tai tavoitehintamallilla. Suunnittelun ohjaus ja konsultointi mahdollistavat kevyempien ratkaisujen löytämisen jo tarjousvaiheessa. 

Kokeneet projektipäällikkömme hallitsevat asuinkerrostalojen talotekniikkaprojektien vetämisen vaatimukset. Kokonaistalotekniikkahankkeissa yksi tiivis organisaatio ja langat käsissään pitävä projektipäällikkö tekee palvelun asiakkaalle helpoksi.

Mikenti Talotekniikka työllistää noin 50 talotekniikka-ammattilaista – LVI- ja sähköasentajia, projektipäälliköitä ja monipuolisia asuntojen talotekniikan ammattilaisia. Toteutamme projektit omalla miehistöllämme ja pitkäaikaisten valikoitujen kumppaniemme kanssa.

Mikenti Talotekniikka perustettiin vuonna 2005, ja se kuuluu QMG-konsernin syntyjuurille, sen Mikenti-haaraan.

Yhteystiedot

Mikenti Talotekniikka Oy

Helsinki
Takkatie 14 B
00370 Helsinki

Verkkolaskutus

Y-tunnus:  1956289-8
Verkkolaskutusosoite:  003719562898
Operaattori:  MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-19562898@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Mikko Virtanen

toimitusjohtaja

040 576 3323

Marko Pärssinen

johtaja, LV-urakointi

044 588 4994

Sami Ansio

johtaja, IV-urakointi

044 549 9588

Antti Rantala

johtaja, sähköurakointi

040 727 8525

Kohde: ASUnto oy Helsingin Sompasaaren Pooki

Mikenti Talotekniikka on mukana rakentamassa Suomen uudenaikaisimpia asuntoja pääkaupunkiseudulle. Muiden nopeasti kasvavien alueiden ohella useita urakkakohteita on ollut merellisessä Helsingin Sompasaaressa.

uUTINEN: MIKKO VIRTANEN MIKENTI TALOTEKNIIKAN JOHTOON

Mikko Virtanen on nimitetty Mikenti Talotekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2022 alkaen. Hän toimi aiemmin yhtiön sähköurakoinnin johtajana.

Mikenti Talotekniikka Oy

Tarjoamme kokonaisratkaisuja pääkaupunkiseudulla

Kerromme minuutissa mitä osaamme, katso video.