Palokatkot Vänskä Oy

Palokatkot Vänskä tarjoaa teollisuudelle ja erilaisille kiinteistöille ammattitaitoista palokatkojen toteutusta Etelä-Suomessa

Palvelut
Alue
Kanta-Häme Kymenlaakso Päijät-Häme Pirkanmaa Uusimaa Varsinais-Suomi
Y-tunnus
2844562-6
Verkkosivu

Member of QMG Partners

Palokatkot Vänskä – vastuullista ja tehokasta palokatkopalvelua

Palokatkot Vänskä on vuonna 2006 perustettu palokatkopalveluiden ammattilainen. Yhtiö toimii Uudenmaan lisäksi projekteissa eri puolilla Etelä-Suomea. Kohteet, joita suojaamme, ovat teollisuuslaitoksia, liiketiloja sekä asuintaloja.

Palokatkot tarkoittavat rakennusten osastoivien rakenteiden, kuten lattioiden, kattojen ja seinien, läpivientien turvallista tiivistämistä. Läpiviennit ovat erilaisia taloteknisiä putkistoja, hormeja tai kaapelointeja ja sähkövetoja. Palokatkot ovat passiivista palontorjuntaa, josta on hyötyä kaikille rakennuksille.

Palokatkot Vänskän palveluihin kuuluvat kaapelipalokatkot, sähköpalokatkot, putkipalokatkot, IV-palokatkot ja linjasaneeraukset, palokatkosuunnittelu ja -dokumentointi sekä saumaukset.

Palokatkojen toteuttamisessa tärkeintä ovat läpivientien tiiviys, paloturvalliset materiaalit sekä vastuullinen työ. Käytämme kuhunkin kohteeseen suunnitelmien mukaisia, rakennuksen palonsuojaustarpeen mukaisia materiaaleja. Niiden avulla läpiviennin tiiviys varmistetaan paloturvallisesti. Dokumentoimme ja valokuvaamme palokatkot rakennuksen käyttäjiä, saneeraajia ja vakuutusyhtiöitä varten.

Ammattitaitoinen asentaja toteuttaa palokatkon suunnitelmissa määritettyjen detaljien mukaan vastaamaan haluttua 30, 60 tai 90 minuutin palonkestävyystarvetta. Asentajan on myös tunnettavat tiivistemateriaalien ominaisuudet. Tiivistämisessä ei saa käyttää materiaaleja, jotka eivät kestä kuumuutta tai jotka saattavat jopa lisätä palovaaraa.

Palokatkot Vänskän ammattilaisilla talonrakennusalan tai talotekniikka-alan koulutusta ja työkokemusta. Lisäksi he ovat suorittaneet VTT:n palokatkoasentajan sertifikaatin.

Palokatkot Vänskä on osa QMG Partners -verkostoa.

Yhteystiedot

Palokatkot Vänskä Oy
Vaiveronkatu 65
05900 HYVINKÄÄ
040 552 9667

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 2844562-6
Verkkolaskutusosoite: 003728445626
Operaattori: Maventa 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-28445626@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Anton Vänskä

toimitusjohtaja

040 552 9667

KOHDE: Öljynjalostamo

Porvoossa öljynjalostukseen ja kemianteollisuuteen erikoistuneella alueella turvallisuus on prioriteetti. Palokatkot Vänskä vastaa öljynjalostamon palokatkojen huollosta ja asennuksista.

Uutinen: QMG PARTNERS KASVAA JA LAAJENTAA PALVELUITAAN KAHDELLA YRITYSKAUPALLA

16.1.2019 Talotekniikan palveluyritys QMG Partners ostaa Palokatkot Vänskä Oy:n ja Vesijohtoliike J. Laitisen. Kauppojen jälkeen QMG Partners työllistää yhteensä 140 talotekniikan huollon ammattilaista.