Liity QMG-KONSERNIIN

QMG eli Quattro Mikenti Group on yksi Suomen johtavista talotekniikka-alan yrityksistä.

Strategiaamme kuuluu kasvu yritysostojen avulla sekä orgaanisesti. Etsimme jatkuvasti laadukkaita, kannattavia ja paikallisesti vahvoja erikoisosaajia. Kasvatamme kaikkien talotekniikkalajiemme tarjoomaa. Liiketoimintamallimme mukaisesti meitä kiinnostavat laajoja projekteja tekevät yhtiöt, urakointiyhtiöt huoltopalveluita tarjoavat yhtiöt.

Katso yritysesittelystämme paikallista kattavuuttamme. Olisiko sinun yrityksesi hyvä täydennys siihen? Tunnetko kiinnostusta jatkaa kasvua osana QMG-konsernia – oman yrityksesi nimellä ja itse sitä johtaen? Meillä voit jatkaa itsenäistä liiketoiminnan johtamista – ja saada asiantuntevaa tukea suunnitteluun ja hankintoihin.

Tarjoamme kehittyvän ja pohjoismaisen yrityskulttuurin, alan parhaita kollegoja ja mahdollisuuden olla mukana ammatillisesti kiinnostavissa hankkeissa.

Useimmat yrittäjät, jotka myyvät yrityksensä QMG:lle, jatkavat emoyhtiömme Nimlas-konsernin omistajaohjelmassa. Kerromme myös siitä mielellään lisää.

Ota yhteyttä siihen konsernin johtoryhmän jäseneen, joka vastaa QMG:llä alueestasi. Keskustellaan yrittämisestä, omistamisesta ja toimialan kehitysnäkymistä.

Kuvassa Capconin Esa Qvist ja Petri Tomperi

QMG:hen liittyminen kiinnostaa alan toimijoita

Tarkkaa valintakriteeriä ei ole. Arvioimme tietyillä painotuksilla maantieteellistä peittoa ja palveluilla on merkitystä. Mutta pääsääntöisesti hyviä toimijoita haetaan.