KT Paloturva­palvelut Oy

KT Paloturvapalvelut tarjoaa palo- ja kiinteistöturvallisuuden palveluita kokemuksella ja ammattitaidolla valtakunnallisesti.

Palvelut
Alue
Koko Suomi
Y-tunnus
2819412-6
Verkkosivu

Member of QMG Partners

KT PALOTURVAPALVELUT – PALO- JA KIINTEISTÖTURVALLISUUDEN TAITAJAT

KT Paloturvapalvelut tarjoaa erilaisia palo- ja kiinteistöturvallisuuspalveluita. Valikoimassamme ovat muun muassa väestönsuojat, palokatkot, savunpoisto, turva- ja merkkivalot, pikapalopostit, palovaroitinjärjestelmät sekä sammutinhuolto.

Laadimme paikannuskaavioita, piirustuksia ja pelastussuunnitelmia sekä koulutamme kiinteistöjen eri käyttäjäryhmiä. Lisäksi teemme turvallisuusauditointeja ja -kierroksia. Järjestämme myös poistumis- sekä alkusammutusharjoituksia.

Suunnittelu-, huolto- ja asennuskohteitamme ovat asuinkiinteistöt, julkiset rakennukset, liikekiinteistöt, kauppakeskukset, erilaiset toimitilat sekä asennuspalveluiden osalta myös teollisuuden rakennukset.

Työllistämme lähes 40 ammattilaista ja palvelemme valtakunnallisesti.

KT Paloturvapalvelut on valittu vuoden 2022 uusimaalaiseksi kaupan ja palvelualan yritykseksi. Yhtenä tavoitteenamme on lisätä yleistä valveutuneisuutta turvallisuusasioista. Laiminlyödyt huollot ovat rakennusten korjausvelkaa siinä missä tekemättömät remontitkin.

Erityisosaamisena väestönsuojat

Tärkeä osa palveluitamme ovat väestönsuojien huolto- ja asiantuntijapalvelut. KT Paloturvapalvelut tarkastaa, huoltaa ja uudistaa vuosittain satojen kiinteistöjen väestönsuojia. Olemme myös solmineet puitesopimuksen Helsingin kaupungin noin 800 väestönsuojasta.

KT Paloturvapalvelut liittyi QMG-konserniin 2022 ja on osa QMG Partners -verkostoa.

YHTEYSTIEDOT

KT Paloturvapalvelut Oy
Kalkkikiventie 9 B 2
04300 TUUSULA
010 274 2180
info@paloturvapalvelut.fi

 

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 2819412-6
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: Laskut tulee lähettää sähköisesti projektinjohtajan antamien laskutustietojen mukaisesti

YHTEYSHENKILÖT

Joona Timonen

toimitusjohtaja

010 274 2181

Pertti Kekkonen

tekninen johtaja

010 274 2182

KOHDE: VÄESTÖNSUOJAN MODERNISOINTI

KT Paloturvapalvelut toteutti kokonaisvaltaisen modernisoinnin asiakkaan väestönsuojaan.

uutinen: QMG ostaa KT Paloturvapalvelut ja vahvistaa turvallisuuspalveluitaan

9.1.2023 Talotekniikan palveluyritys QMG Partners Tuusulasta käsin toimivan KT Paloturvapalvelut