AET-Automaatio Oy

AET-Automaatio tekee vaativien kohteiden rakennusautomaatiourakointia ja -asennuksia pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Palvelut
Alue
Uusimaa
Y-tunnus
2708916-4

Member of QMG Partners

AET-Automaatio toteuttaa rakennusautomaatiota vaativiin ympäristöihin

AET-Automaation henkilökunnalla on vaativien ympäristöjen automaatioratkaisuista laaja kokemus, ja palvelumme kattavat koko rakennuksen elinkaaren sekä palvelut suunnittelusta urakointiin sekä huolto- ja korjaustöihin saakka. Selvitämme järjestelmä- ja laiteviat lyhyellä vasteajalla sekä teemme modernisointeja järjestelmiin.

Sairaalakiinteistöissä toteutamme automaatioratkaisuja leikkaussaleihin, eristystiloihin sekä muun muassa paineilma- ja sairaalakaasujärjestelmiin, ilmanvaihtoon ja lämmönhallintaan. Tehtävämme on tehdä automaation avulla tilojen käytöstä turvallista ja ennustettavaa. 

AET-Automaatio toteuttaa myös teollisuudelle erityisrakennusten automaatioratkaisuja. Taloyhtiöiden ja julkisten rakennusten, kuten koulujen, talotekniikan automatisoinnissa teemme yhteistyötä muiden QMG-yhtiöiden kanssa. 

Olemme sairaala-automaation erikoisosaaja

Rakennusautomaatiojärjestelmien vaatimustaso on terveydenhuollossa huomattavasti muita kiinteistöjä korkeampi, mikä vaatii tekijöiltä erikoisosaamista. Meillä on yli 10 vuoden kokemus teknisistä järjestelmistä sairaalaympäristössä. Siellä automaation päätehtävä on varmistaa, että olosuhteet eri tiloissa (esim. potilashuoneet, leikkaussalit, tehohoitoyksikkö) ovat tarpeenmukaisesti. Samalla varmistetaan välineiden toimivuus. Tämä koskee myös poikkeustilanteita varten olevia varautumissuunnitelmia.

Meillä on vahva kokemus myös paineilmajärjestelmien tukemisesta rakennusautomaation avulla. Niiden toimivuus on sairaaloissa kriittisen tärkeä. Rakennusautomaatin avulla tuetaan myös energiansäästö- ja ympäristötavoitteiden toteutumista. Valvomme esimerkiksi energiankulutusta ja ohjaamme ja optimoimme energianlähteiden käyttöä. Hyödynnämme sujuvasti eri väylätekniikoita.

Tunnemme johtavat Rakennusautomaatio­järjestelmät

Ohjelmoimme useita eri rakennusautomaatiojärjestelmiä, kuten Schneiderin StruxureWarea sekä Fidelixia, sekä tunnemme hyvin markkinoilla olevat tärkeimmät järjestelmät. Laajan verkostomme avulla suunnittelemme ja asennamme myös muita järjestelmiä. Yhteistyökumppaneinamme ovat nimekkäät talotekniikka- ja teknologiayritykset, sähköurakoitsijat sekä LVI-urakoitsijat.

Tunnemme järjestelmät läpikotaisin, joten pystymme hyödyntämään niiden ominaisuuksia asiakkaidemme tavoitteiden mukaisesti.

AET-Automaatiolla on Tukesin myöntämä S2-sähköpätevyys alle 1000 V sähkötöihin. Yhtiön käytännön johtamisesta vastaavat asiakkuusjohtaja Esa Jussila ja sähkötöiden johtaja Mikko Keravuori.

Kuulumme QMG-konsernissa QMG Partners -palveluverkostoon, joka tuottaa huolto-, korjaus-, modernisointi- ja asiantuntijapalveluita Uudellamaalla kiinteistön koko elinkaaren aikana.

AET-Automaatio liittyi QMG-konserniin vuonna 2018.

Yhteystiedot

AET-Automaatio Oy
Elannontie 5
01510 VANTAA
040 129 2260
esa.jussila@qmg.fi

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 2708916-4
Verkkolaskutusosoite: 003727089164
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-27089164@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Esa Jussila

asiakkuusjohtaja

040 129 2260

Tapani Lempinen

toimitusjohtaja

040 752 5330

KOHDE: HUS KIINTEISTÖT

Koronaepidemian ensimmäinen aalto muutti sairaaloiden toimintamalleja myös Suomessa. Se vaati sekä hoitohenkilökunnalta että kiinteistövastaavilta ja AET-Automaatiolta nopeaa reagointia