Calto Service Oy

Calto on monipuolinen sähköurakoitsija Varsinais-Suomessa. Yhtiö kuulu Calto-konserniin. jonka päätoimipaikka on Turussa.

Palvelut
Alue
Varsinais-Suomi
Y-tunnus
2153713-0
Verkkosivu

Sähköasennusten ja aurinkosähkön ratkaisut erilaisiin kiinteistöihin

Calto Service tarjoaa sähköurakointia ja sähköasennuksia laaja-alaisesti asuntorakentamiseen, toimitiloihin, teollisuuteen ja erikoiskohteisiin. Usein toimimme yhteistyössä emoyhtiömme Calto Oy:n kanssa, joka on sairaalatekniikkaan, lääketeollisuuteen ja elintarviketeollisuuteen erikoistunut talotekniikkayritys.

Sairaaloille ja lääketehtaille ratkaisumme ulottuvat perustaloteknisistä toteutuksista huipputeknisten leikkaussalien toteutuksiin. Puhdastilojen tekniikan osaaminen on meille tärkeää samoin kuin kaiken potilaiden tutkimuksessa ja hoidossa tarvittavan tekniikan hallinta.

Teollisuudelle toimitamme talo- ja kiinteistöteknisiä kokonaistoimituksia, joissa Calto Service vastaa sähköasennuksista. Calto tarjoaa kokonaistoimituksen suunnittelusta toteutukseen, ja sen jälkeen pidämme yllä kiinteistöänne ennalta laaditun ylläpitosopimuksen mukaisesti.

Asuinrakentamisessa teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden ja isännöitsijöiden kanssa. Vuonna 2022 vahvistimme aurinkosähköratkaisujen tarjoomaamme, kun kokonainen aurinkosähkötiimi Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelusta siirtyi meille liiketoimintakaupalla.

Calto sekä Calto Service ja Calto Tampere liittyivät QMG-konserniin vuonna 2019.

Yhteystiedot

Calto Service Oy
Terottajankatu 4
20780 KAARINA
020 756 9999

Verkkolaskutus

Y-tunnus: 2153713-0
Verkkolaskutusosoite: 003721537130
Operaattori: MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-21537130@kollektor.fi

Yhteyshenkilöt

Seppo Pelkonen

toimitusjohtaja

040 867 0881

QMG OSTAA POHJOIS-SUOMEN TEKNIIKKAPALVELUN SÄHKÖURAKOINNIN JA AURINKOSÄHKÖN ASENNUKSEN

Liiketoimintakaupan johdosta Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelusta siirtyy 13 työntekijää vanhoina työntekijöinä QMG:n tytäryhtiöihin Calto Serviceen ja Paikallis-Sähköön. Siirtyvä liiketoiminta vastaa liikevaihdoltaan noin 0,8 miljoonaa euroa.

UUTINEN: QMG OSTAA SUOMEN JOHTAVAN SAIRAALOIDEN TALOTEKNIIKKAOSAAJAN CALTO-KONSERNIN

28.5.2019 Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa sähkö- ja aurinkosähköasennusten resurssejaan Oulussa ja Turussa ostamalla Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelulta kyseisen liiketoiminnan.