Lämpöjokeri Oy

Lämpöjokeri on erikoistunut lämmitysjärjestelmien asennukseen sekä uudis- että saneerauskohteissa Päijät-Hämeessä.

Palvelut
Alue
Päijät-Häme
Y-tunnus
1780527-8
Verkkosivu

LÄMPÖJOKERI – LÄMPÖPUMPPUJEN JA UUSIUTUVAN ENERGIAN OSAAJA PÄIJÄT-HÄMEESSÄ

Lämpöjokeri on palvellut päijäthämäläisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä LVI-asioihin liittyvissä töissä jo vuodesta 2008. Olemme erikoistuneet lämmitysjärjestelmien asennukseen sekä uudis- että saneerauskohteissa. Otamme aina huomioon kiinteistön kokonaisuutena ja panostamme laadukkaisiin ratkaisuihin.

Energiakustannusten kasvu ja lisääntynyt kiinnostus uusiutuvaa energiaa kohtaan näkyy myös meillä.  Ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen kysyntä on tasaisesti kasvanut viime vuosina. Sekä kotitaloudet että yritykset tekevät suunnitelmia energiajärjestelmien uudistamisesta ja tulemme silloin mielellämme apuun.

Lämpöpumppujen asennukset nopealla toimituksella

Varastossamme on useiden satojen laitteiden valikoima lämpöpumppuja. Meille on tärkeää tarjota paras ratkaisu nopeasti. Maalämpöpumput tilataan projektikohtaisesti, joten niissä toimitusajat ovat pidemmät.

Olemme asentaneet parin vuosikymmenen aikana tuhansia lämpöpumppuja kotitalouksiin ja taloyhtiöihin ja kerromme mielellämme lisää osaamisestamme.

Aurinkosähköjärjestelmät

Meillä on Lämpöjokerissa vahva asiantuntemus erilaisista lämmitysjärjestelmistä ja toimitamme aurinkosähköjärjestelmiä kotien lisäksi myös suurempiin kiinteistöihin. Kauttamme voi tilata räätälöidyn järjestelmän esimerkiksi maatilan tarpeisiin.

Lämpöjokeri liittyi QMG-konserniin 2022.

YHTEYSTIEDOT

Lämpöjokeri Oy
Jussilankatu 4
15680 LAHTI
Puhelin: 010 201 0870
info@lampojokeri.fi

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 1780527-8
Verkkolaskutusosoite: 003717805278
Operaattoritunnus: 003721291126

YHTEYSHENKILÖT

Jussi Heimonen

toimitusjohtaja

010 201 0874

kohde: Energia­järjestelmän uudistus

Lämpöjokeri asensi lahtelaiseen teollisuuskiinteistökohteeseen ilma-vesilämpöpumput tuomaan säästöä energiakustannuksiin.

uutinen: nopeasti kasvava lämpöjokeri liittyi qmg-konserniin

22.11.2022 Talotekniikkakonserni QMG ostaa Lämpöjokerin, joka on lämpöpumppuosaamisen ja uusiutuvan energian ratkaisujen kokenut toimittaja Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.