Turvatek­niikka

Turvatekniikassa tehdään merkityksellistä työtä – siinä turvataan osaamisella ja teknologialla omaisuutta, terveyttä tai elämää.

Turvatekniikka on monipuolista ja merkityksellistä työtä – turvaamme aina jonkun omaisuutta, terveyttä tai elämää. Suojaamme turvatekniikalla erityyppisiä kiinteistöjä, kuten teollisuusrakennuksia, yritystiloja, oppilaitoksia ja kauppakeskuksia.

Teknologia avaa meille koko ajan uusia mahdollisuuksia.

Ajanmukaista suojaa rakennetaan esimerkiksi älykkäillä videojärjestelmillä, jotka hyödyntävät tekoälyä ja kuvan analytiikkaa. Uudet kulunhallintaratkaisut yhdistävät perinteistä kulunvalvontaa ja joustavaa digitaalisten kulkulupien hallintaa. Niissä ovat käytössä muun muassa rfid-tunnistaminen, mobiilitunnisteet, NFC- ja bluetooth-teknologiat sekä sähköiset lukitusratkaisut.

Tämän päivän rikosilmoitinjärjestelmät ovat verkotettavia ja niitä hallitaan esimerkiksi pilvipalvelun kautta. Ne integroidaan kulunvalvontaan, kameravalvontaan sekä rakennusautomaatioon.

Yhdistävinä tavoitteina ovat tietoturvallisuus, kyberturvallisuus sekä paikasta riippumaton järjestelmien hallinta ja valvonta.

Turvatekniikka kehittyy nopeasti. Alan oppilaitosten lisäksi turvatekniikka-asentajalla voi olla työkokemusta puhelin-, tele- tai tietotekniikkayrityksistä. Usein turvatekniikan urakoihin liittyykin sähköasennuksia tai muuta talotekniikkaa sekä asiakaslähtöistä tekemistä.

Turvatekniikka digitalisoituu ja monipuolistuu

Tehtäviimme kuuluvat turvatekniikkaratkaisujen suunnittelu, huolto sekä käyttöönotto suunnittelusta loppudokumentteihin. Tämä tarkoittaa muun muassa teknologioiden ja ilmaisinten valintaa, sijoittelua ja säätöä sekä kaapelointia ja projektinjohtoa.

Tyypillisesti yhteistyö tilaajan kanssa jatkuu pitkään rakennuksen elinkaarella, kun järjestelmää laajennetaan, tai uudistetaan tarpeiden kasvaessa tai muuttuessa.

Pienempien kohteiden projektit valmistuvat muutamassa kuukaudessa, ja vaativammissa kiinteistöissä työskennellään jopa yli vuoden aikana. Vanhoissa rakennuksissa työ alkaa piirustusten tutkimisella – vastaavatko ne todellisuutta. Vanhat käsin piirretyt kuvat ovat usein kyllä verrattoman selkeitä.

Palvelua tarjoavat yrityksemme

Ajansähkö Oy

Tarjoamme sähköurakoinnin ja -huollon sekä turvatekniikan urakointia ja palveluita Keski-Suomen alueella.
Rakennusautomaatio Sähköurakointi Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut Turvatekniikka
Keski-Suomi

Capcon (Capitis Control Oy)

Capcon toteuttaa turvateknisiä ratkaisuja teollisuuden, suurten yritysten ja kuntien kiinteistöille.
Paloturvallisuus Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut Turvatekniikka
Keski-Pohjanmaa Lappi Pohjois-Pohjanmaa

FireSec Oy

FireSec tarjoaa monipuolisia turvallisuusjärjestelmiin liittyviä asiantuntijapalveluita.
Paloturvallisuus Turvatekniikka
Pirkanmaa Uusimaa

KT Paloturva­palvelut Oy

KT Paloturvapalvelut tarjoaa palo- ja kiinteistöturvallisuuden palveluita kokemuksella ja ammattitaidolla valtakunnallisesti.
Paloturvallisuus Turvatekniikka
Koko Suomi

Kuusi­tunturi Lahti Oy

Sähköurakoinnin ja turvatekniikan monipuolista osaamista Lahden seudulla. Mittavaa kokemusta sairaalakohteista.
Sähköurakointi Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut Turvatekniikka
Päijät-Häme

Mikkelin Sähkö­asennus Oy

Etelä-Savon johtavaa sähköurakoinnin ja -suunnittelun osaamista. Sekä uudisrakennus- että saneerausprojektit.
Sähköurakointi Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut Turvatekniikka
Etelä-Savo

Paikallis-Sähkö Oy

Paikallis-Sähkö on Pohjois-Suomen johtava sähköurakoitsija. Toimipaikat kymmenellä paikkakunnalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita.
Sähköurakointi Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut Turvatekniikka
Kainuu Lappi Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo