monitoimi­tilojen sähköurakka

Quattroservices Kaakkois-Suomi toimii Lappeenrannan lisäksi Imatran, Kotkan, Kouvolan ja Haminan seuduilla. Toimitilan sähkösuunnittelussa otettiin alusta lähtien huomioon tilojen muunneltavuus.

Rakennuttaja ASSI Group
QMG-yritys Quattro­services Kaakkois-Suomi Oy
Palvelut Sähköurakointi
Kiinteistö Muuntojoustava toimistotalo

Täyden palvelun sähköurakoitsija osaa asennukset kaikkiin kohteisiin

Lappeenrannassa Vapaudenaukio on kaupungin keskeinen liike-elämän toimintaympäristö. Keväällä 2020 valmistui alueelle uusi nykyaikainen toimistotalo, jossa on monitilatoimistoja. Quattroservices Kaakkois-Suomi vastasi kohteen sähköasennuksista.

Quattroservices Kaakkois-Suomi toimi Vapaudenaukio 3:n toimitilakohteessa sähköurakoitsijana. Rakennuttaja ASSI Group on asuntojen ja toimistotilojen omistamiseen ja vuokraamiseen keskittyvä sijoitusyhtiö, joka on toteuttanut Lappeenrannan keskustaan useita laadukkaita kiinteistöjä.

Moderni uudisrakentaminen kehittää Lappeenrannan kaupunkikuvaa. Hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevan toimistotalon, Vapaudenaukio 3:n, nykyaikaiset tilat on suunniteltu valmiiksi muuntojoustaviksi ja ne soveltuvat hyvin eri yritysten käyttöön. Lisäksi katutasossa on myös liiketiloja. Kortteleissa on yli viidenkymmenen yrityksen toimitilat ja lähiympäristöstä löytyy runsaasti monipuolisia palveluita.

Uuden toimistotalon monitoimitilojen sähköurakka oli Quattroservices Kaakkois-Suomelle tärkeä asiakastoimeksianto. Tilaajana oli rakennuttaja ja yhtiö vastasi asennustöiden ohella tarvikkeiden hankinnasta. Kohteessa työskenteli kolmesta kuuteen asentajaa kerrallaan.

Sähkösuunnittelussa oli jo alusta lähtien otettu huomioon tilojen muunneltavuus.

Sähkösuunnittelussa oli jo alusta lähtien otettu huomioon tilojen muunneltavuus. Kiinteistöön tehtiin valaisinkiskoasennus, jossa pistorasiat ja datapisteet ovat ylhäällä kiskossa. Pistorasiapylväiden avulla on helppoa ja nopeaa rakentaa sähkö- ja tietoliikennekaapelointi. Tämä tekee tiloista helposti muunneltavat ja sisäseiniä voidaan siirtää ja poistaa tarpeen mukaan. Datapistokkeita asennettiin urakan yhteydessä noin 600 kappaletta.

Kiinteistön valaistuksen ohjaus toimii liiketunnistimilla. Osaan tiloja tuli DALI-järjestelmä (Digital Addressable Lighting Interface), jonka avulla hallitaan useiden valaistusalueiden kokonaisuuksia sekä samalla huomioidaan tilojen erikoistarpeet erilaisissa käyttötilanteissa.

Quattroservices Kaakkois-Suomi toimii Lappeenrannan lisäksi Imatran, Kotkan, Kouvolan ja Haminan seuduilla. Yritys tunnetaan julkisten tilojen, kuten koulujen, päiväkotien ja sairaalakiinteistöiden urakoitsijana. Lisäksi uudisrakennus- ja saneerauskohteiden joukossa on myös toimitiloja ja asunto-osakeyhtiöitä.

Muita kohteitamme

Energiajärjestelmän uudistus teollisuuskiinteistöihin

Lämpöjokeri asensi lahtelaiseen teollisuuskiinteistökohteeseen ilma-vesilämpöpumput tuomaan säästöä energiakustannuksiin.
IV-urakointi
LV-urakointi
Sähköurakointi
Päijät-Häme

Länsimetro

Länsimetron projekti oli haaste rakentajille pituutensa ja monipuolisuutensa vuoksi. Quattroservicesin kokemukselle tunnelirakentamisesta oli käyttöä.
Sähköurakointi
Uusimaa

Turvatekniikkaa Terrafamelle

Capcon (Capitis Control) toimii Pohjois-Suomessa monimetalliyhtiö Terrafamen luottokumppanina turvatekniikkasioissa. Tehdasalueen laajuus ja monet järjestelmät ovat…
Turvatekniikka
Kainuu