monitoimi­tilojen sähköurakka

Quattroservices Kaakkois-Suomi toimii Lappeenrannan lisäksi Imatran, Kotkan, Kouvolan ja Haminan seuduilla. Toimitilan sähkösuunnittelussa otettiin alusta lähtien huomioon tilojen muunneltavuus.

RakennuttajaASSI Group
QMG-yritysQuattro­services Kaakkois-Suomi Oy
Palvelut Sähköurakointi
KiinteistöMuuntojoustava toimistotalo

Täyden palvelun sähköurakoitsija osaa asennukset kaikkiin kohteisiin

Lappeenrannassa Vapaudenaukio on kaupungin keskeinen liike-elämän toimintaympäristö. Keväällä 2020 valmistui alueelle uusi nykyaikainen toimistotalo, jossa on monitilatoimistoja. Quattroservices Kaakkois-Suomi vastasi kohteen sähköasennuksista.

Quattroservices Kaakkois-Suomi toimi Vapaudenaukio 3:n toimitilakohteessa sähköurakoitsijana. Rakennuttaja ASSI Group on asuntojen ja toimistotilojen omistamiseen ja vuokraamiseen keskittyvä sijoitusyhtiö, joka on toteuttanut Lappeenrannan keskustaan useita laadukkaita kiinteistöjä.

Moderni uudisrakentaminen kehittää Lappeenrannan kaupunkikuvaa. Hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevan toimistotalon, Vapaudenaukio 3:n, nykyaikaiset tilat on suunniteltu valmiiksi muuntojoustaviksi ja ne soveltuvat hyvin eri yritysten käyttöön. Lisäksi katutasossa on myös liiketiloja. Kortteleissa on yli viidenkymmenen yrityksen toimitilat ja lähiympäristöstä löytyy runsaasti monipuolisia palveluita.

Uuden toimistotalon monitoimitilojen sähköurakka oli Quattroservices Kaakkois-Suomelle tärkeä asiakastoimeksianto. Tilaajana oli rakennuttaja ja yhtiö vastasi asennustöiden ohella tarvikkeiden hankinnasta. Kohteessa työskenteli kolmesta kuuteen asentajaa kerrallaan.

Sähkösuunnittelussa oli jo alusta lähtien otettu huomioon tilojen muunneltavuus.

Sähkösuunnittelussa oli jo alusta lähtien otettu huomioon tilojen muunneltavuus. Kiinteistöön tehtiin valaisinkiskoasennus, jossa pistorasiat ja datapisteet ovat ylhäällä kiskossa. Pistorasiapylväiden avulla on helppoa ja nopeaa rakentaa sähkö- ja tietoliikennekaapelointi. Tämä tekee tiloista helposti muunneltavat ja sisäseiniä voidaan siirtää ja poistaa tarpeen mukaan. Datapistokkeita asennettiin urakan yhteydessä noin 600 kappaletta.

Kiinteistön valaistuksen ohjaus toimii liiketunnistimilla. Osaan tiloja tuli DALI-järjestelmä (Digital Addressable Lighting Interface), jonka avulla hallitaan useiden valaistusalueiden kokonaisuuksia sekä samalla huomioidaan tilojen erikoistarpeet erilaisissa käyttötilanteissa.

Quattroservices Kaakkois-Suomi toimii Lappeenrannan lisäksi Imatran, Kotkan, Kouvolan ja Haminan seuduilla. Yritys tunnetaan julkisten tilojen, kuten koulujen, päiväkotien ja sairaalakiinteistöiden urakoitsijana. Lisäksi uudisrakennus- ja saneerauskohteiden joukossa on myös toimitiloja ja asunto-osakeyhtiöitä.

Muita kohteitamme

Sähkötöitä sadoissa asunnoissa

Assonant vastaa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin sopimuskumppanina sähköön liittyvistä huoltotöistä pääkaupunkiseudulla.
Sähköurakointi
Tekniset palvelut
Uusimaa

Energiatehokkuutta teollisuusyritykselle

Alti-Systems vastasi sähkö-, automaatio-, ja putkiasennuksista, kun Trafotekin tuotantokiinteistön energiajärjestelmä uudistettiin ja öljystä energianlähteenä luovuttiin.
Energiatehokkuus
LV-urakointi
Rakennusautomaatio
Sähköurakointi
Teollisuuden palvelut
Varsinais-Suomi

OYS 2030 – Sädehoitoyksikkö

Kesällä 2022 valmistunut uudisrakennus on osa OYS 2030 -uudistamisohjelmaa. Movitek oli mukana yksikön rakentamisessa LVI-aliurakoitsijan…
IV-urakointi
LV-urakointi
Pohjois-Pohjanmaa