Sujuvuutta sähkötöihin

Assonant vastaa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin sopimuskumppanina sähköön liittyvistä huoltotöistä pääkaupunkiseudulla.

QMG-yritysAssonant Oy
Palvelut Sähköurakointi Tekniset palvelut
AsiakasHelsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas

Tuttu kumppani tuo sujuvuutta Hoasin sähkötöihin

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas omistaa noin 10 000 vuokra-asuntoa. Yleishyödyllisellä säätiöllä on opiskelija-asuntoja hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Niissä talotekniikan huolto- ja korjaustöistä vastaa useampi sopimuskumppani. QMG-konsernista mukana ovat Assonant (sähkötyöt) ja LVI-Trio (LVI).

Yhteistyö Hoasin kanssa on jatkunut jo monta vuotta, joten tämä hoituu meillä vakaalla rutiinilla.

Petri Lahtinen, toimitusjohtaja, Assonant

Hoasille Assonant toteuttaa huoltotoimeksiantojen ohella myös erillisten tarjouspyyntöjen mukaisia pienehköjä projekteja. Niitä voivat olla muiden muassa sähköautojen latauspisteiden asennukset tai esimerkiksi palovaroittimet useampaan asuntoon kerrallaan.

Assonant saa huollon palvelupyynnöt tilausjärjestelmän kautta. Hoasin kiinteistönhuolto tarkistaa ensin itse tilanteen. Jos ongelmaa ratkomaan tarvitaan ammattipätevää sähköasentajaa, he lähettävät huoltopyynnöt eteenpäin.

– Meillä on toimistolla ”luottolennonjohtajamme” Päivi, joka jakaa toimeksiannot ja varmistaa, että asentajamme saavat tarvittavat tiedot. Yhteistyö Hoasin kanssa on jatkunut jo monta vuotta, joten tämä hoituu meillä vakaalla rutiinilla, kertoo toimitusjohtaja Petri Lahtinen.

Oikea rytmitys on osa assonantilaisten ammattitaitoa

Assonant on keskittynyt huoltoliiketoimintaan ja yhtiön ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen palvelumalli sopii erityisen hyvin asuinkiinteistöihin, joissa asukkaat ovat usein paikalla huoltotöiden aikana. Useimmiten sähköasentajat työskentelevät Hoasillakin asunnonhaltijoiden ollessa kotona.

Kodeissa tarvitaan erilaisten olosuhteiden huomioon ottamista ja vuorovaikutustaitoja. Monet haluavat tiedon huoltokäynnin ajankohdasta etukäteen. Joskus saattaa asunnon asukas olla pidempään kestäneen juhlan jälkeen väsynyt, jolloin huoltoasennuksen ajankohtaa siirretään yhteisymmärryksessä. Oikeaa rytmitystä tarvitaan päivittäin, kun Assonantin asentaja mukauttaa omaa aikatauluaan ja järjestää ajomatkat ympäri pääkaupunkiseutua siten, että työpäivään ei jäisi ylimääräisiä taukoja.

Rytmitystä Assonantissa tarvitaan myös yleiseen töiden suunnitteluun. Vuokra-asuntojen muuttoja tehdään eniten juuri kuun vaihteessa, jolloin ko. ajankohtaan ei yleensä aikatauluteta isompia asennusprojekteja.

– Uudet asukkaat haluavat mielellään muuttaa viikonloppuna. Etenkin remontoitavissa asunnoissa viimeisenä töihin pääsevä sähköasentaja on usein vielä kiinnittämässä pistorasioista, kun asukas jo tuo tavaroita kynnyksen yli. Siinä sitten välillä autetaan kantamaan pöytää sisään.

Muita kohteitamme

Energiatehokkuutta teollisuusyritykselle

Alti-Systems vastasi sähkö-, automaatio-, ja putkiasennuksista, kun Trafotekin tuotantokiinteistön energiajärjestelmä uudistettiin ja öljystä energianlähteenä luovuttiin.
Energiatehokkuus
LV-urakointi
Rakennusautomaatio
Sähköurakointi
Teollisuuden palvelut
Varsinais-Suomi

OYS 2030 – Sädehoitoyksikkö

Kesällä 2022 valmistunut uudisrakennus on osa OYS 2030 -uudistamisohjelmaa. Movitek oli mukana yksikön rakentamisessa LVI-aliurakoitsijan…
IV-urakointi
LV-urakointi
Pohjois-Pohjanmaa

Rakennusautomaatio Redin ravintolamaailmaan

Cervius vastasi kauppakeskuksen uuden ravintolamaailman automaatiotöistä. Urakkaan kuului rakennusautomaatiolaitteiden kaapelointi, kenttälaiteasennukset, ohjelmointi ja valvomon päivittäminen.
Rakennusautomaatio
Uusimaa