Kumppanuutta turvatekniikka­ratkaisuissa

Capcon (Capitis Control) toimii Pohjois-Suomessa monimetalliyhtiö Terrafamen luottokumppanina turvatekniikkasioissa. Tehdasalueen laajuus ja monet järjestelmät ovat positiivinen haaste alan ammattilaiselle.

QMG-yritys Capcon (Capitis Control Oy)
Palvelut Turvatekniikka
Asiakas Terrafame Oy

riskienhallinNan ytimessä – turvatekniikan ratkaisut teollisuusalueella

Monimetalliyhtiö Terrafame on tarjonnut Capconille mielenkiintoisia ja monipuolisia hankkeita turvatekniikan parissa jo yli 10 vuotta.

Terrafamen teollisuusalueelta Sotkamossa löytyy runsaasti erilaisia turvallisuusteknisiä ratkaisuja muiden muassa kulunvalvonnasta, kameravalvontatekniikasta ja paloturvallisuustekniikasta.

Pelkästään paloilmoitinlaitteistoja ja -keskuksia on alueella noin 28 kpl ja niihin liittyy monipuolisesti erilaisia sammutuslaitteistoja. Alueella toimii myös oma tehdaspalokunta, joka tekee yhteistyötä Kainuun pelastuslaitoksen kanssa.

Katso YouTube-videolta, mitä kaikkea Capconin ja Terrafamen yhteistyöhön on vuosien varrella kuulunut

Pitkä yhteistyö Capconin kanssa edesauttaa aluetuntemuksessa ja nopeassa vasteessa, sekä mahdollistaa etäyhteyksien hyötykäyttöä laitteiston huollossa.

Timo Turrek, riskienhallintapäällikkö, Terrafame

Capconin kanssa yhteistyö on sujunut erittäin hyvin vuosien saatossa.

Ari-Pekka Pappila, palopäällikkö, Terrafame

Muita kohteitamme

Väestönsuojan modernisointi

KT Paloturvapalvelut tarjoaa monipuolisia palo- ja kiinteistöturvallisuuspalveluita. Yhtiö toteutti kokonaisvaltaisen modernisoinnin asiakkaan väestönsuojaan avaimet käteen…
Paloturvallisuus
Uusimaa

Tokmannin logistiikkakeskus

Kuusitunturi Lahti urakoi sähköt Tokmannin uuteen logistiikkakeskukseen Mäntsälässä. Projekti valmistuu kahdessa osassa. Valmistuttuaan rakennus tehostaa…
Sähköurakointi
Uusimaa

Energiajärjestelmän uudistus teollisuuskiinteistöihin

Lämpöjokeri asensi lahtelaiseen teollisuuskiinteistökohteeseen ilma-vesilämpöpumput tuomaan säästöä energiakustannuksiin.
IV-urakointi
LV-urakointi
Sähköurakointi
Päijät-Häme