Kumppanuutta turvatekniikka­ratkaisuissa

Capcon (Capitis Control) toimii Pohjois-Suomessa monimetalliyhtiö Terrafamen luottokumppanina turvatekniikkasioissa. Tehdasalueen laajuus ja monet järjestelmät ovat positiivinen haaste alan ammattilaiselle.

riskienhallinNan ytimessä – turvatekniikan ratkaisut teollisuusalueella

Monimetalliyhtiö Terrafame on tarjonnut Capconille mielenkiintoisia ja monipuolisia hankkeita turvatekniikan parissa jo yli 10 vuotta.

Terrafamen teollisuusalueelta Sotkamossa löytyy runsaasti erilaisia turvallisuusteknisiä ratkaisuja muiden muassa kulunvalvonnasta, kameravalvontatekniikasta ja paloturvallisuustekniikasta.

Pelkästään paloilmoitinlaitteistoja ja -keskuksia on alueella noin 28 kpl ja niihin liittyy monipuolisesti erilaisia sammutuslaitteistoja. Alueella toimii myös oma tehdaspalokunta, joka tekee yhteistyötä Kainuun pelastuslaitoksen kanssa.

Katso YouTube-videolta, mitä kaikkea Capconin ja Terrafamen yhteistyöhön on vuosien varrella kuulunut

Pitkä yhteistyö Capconin kanssa edesauttaa aluetuntemuksessa ja nopeassa vasteessa, sekä mahdollistaa etäyhteyksien hyötykäyttöä laitteiston huollossa.

Timo Turrek, riskienhallintapäällikkö, Terrafame

Capconin kanssa yhteistyö on sujunut erittäin hyvin vuosien saatossa.

Ari-Pekka Pappila, palopäällikkö, Terrafame

Muita kohteitamme

Sähkötöitä sadoissa asunnoissa

Assonant vastaa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin sopimuskumppanina sähköön liittyvistä huoltotöistä pääkaupunkiseudulla.
Sähköurakointi
Tekniset palvelut
Uusimaa

Energiatehokkuutta teollisuusyritykselle

Alti-Systems vastasi sähkö-, automaatio-, ja putkiasennuksista, kun Trafotekin tuotantokiinteistön energiajärjestelmä uudistettiin ja öljystä energianlähteenä luovuttiin.
Energiatehokkuus
LV-urakointi
Rakennusautomaatio
Sähköurakointi
Teollisuuden palvelut
Varsinais-Suomi

OYS 2030 – Sädehoitoyksikkö

Kesällä 2022 valmistunut uudisrakennus on osa OYS 2030 -uudistamisohjelmaa. Movitek oli mukana yksikön rakentamisessa LVI-aliurakoitsijan…
IV-urakointi
LV-urakointi
Pohjois-Pohjanmaa