Moduuli­­rakennukset

Kouluja, päiväkoteja ja toimistotiloja asiakkailleen vuokraava Parmaco on tehnyt jo yli 20 vuoden ajan yhteistyötä Mikentin LVI-ammattilaisten kanssa.

QMG-yritysMikenti Oy
Palvelut IV-urakointi LV-urakointi
KumppaniParmaco Oy

Mikenti toteuttaa moduulirakennusten LVI-ratkaisut

Kouluja, päiväkoteja ja toimistotiloja asiakkailleen vuokraava Parmaco on tehnyt jo yli 20 vuoden ajan yhteistyötä Mikentin LVI-ammattilaisten kanssa. Rakennuksen vuokraaminen on riskitöntä, joustavaa ja taloudellista. Käyttäjille se on turvallista, modernia sekä ympäristön suhteen vastuullista.

Parmacon liikeidea on toimittaa asiakkailleen moduulirakennuksia, jotka ovat muunneltavissa nykypäivän vaatimukset täyttävään oppimiseen, opetukseen ja kasvatukseen. Parmaco keskittyy vuokraliiketoimintaan ja johtaa koko ketjua suunnittelusta tuotantoon sekä rakennusten asennukseen sekä vastaa rakennuksista koko vuokra-ajan.

Parmacon vuokraamien rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on Suomessa ja Ruotsissa yhteensä yli 300 000 neliömetriä. Rakennusten vuokraamisen suosio lähti kasvamaan 2010-luvulla.

Parmacon Leppävirran tuotantolaitoksella toimii 10-15 Mikentin ammattilaisen tiimi, ja työmailla noin 10 henkilön porukka. Rakennukset ovat muunneltavissa käyttötarpeiden muuttuessa. Rakennuselementit ovat noin neljä metriä leveitä ja niitä asennetaan vierekkäin tarvittava määrä.

Mikenti suunnittelee rakennuksiin LVI-tekniikan, ja rakentaa elementteihin vesiputket, hanat sekä ilmanvaihtokanavat ja lämmitykseen tarvittavan talotekniikan. Työmaalla tehdään LVI-asennukset, jotta rakennus voidaan ottaa nopeasti ja turvallisesti käyttöön.

Parmaco rakentaa elementit sisätiloissa, ja toimittaa ne kohteisiin hyvin suojattuina. Asennus sujuu työmaillakin säältä suojassa, sillä vesikatto on tehty jo valmiiksi.

Parmacon ja Mikentin yhteistyöllä pystytään toimittamaan asiakkaille uusi koulu, päiväkoti tai toimistorakennus erittäin nopeasti. Toukokuussa tilattu koulu on käyttövalmis ennen koulujen alkamista elokuussa.

Mikentin tehtävä on tuoda yhteistyöhön LVI-alan osaamista ja kertoa miten talotekniikka kannattaa toteuttaa. Mikenti on muun muassa kehittänyt kattoon asennettavan LVI-moduulin, jonka ansiosta Parmaco on voinut tehostaa tuotantokapasiteettiaan.

  • Parmacon LVI-kumppanina toimii Mikenti Oy Jypro
  • Moduulirakentamisella nopeisiin toimitusaikoihin
  • Myös LVI asennetaan rakennuksiin modulaarisesti
  • Vuokrattavien koulu- päiväkoti- ja toimistorakennusten suosio kasvaa

Muita kohteitamme

Sähkötöitä sadoissa asunnoissa

Assonant vastaa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin sopimuskumppanina sähköön liittyvistä huoltotöistä pääkaupunkiseudulla.
Sähköurakointi
Tekniset palvelut
Uusimaa

Energiatehokkuutta teollisuusyritykselle

Alti-Systems vastasi sähkö-, automaatio-, ja putkiasennuksista, kun Trafotekin tuotantokiinteistön energiajärjestelmä uudistettiin ja öljystä energianlähteenä luovuttiin.
Energiatehokkuus
LV-urakointi
Rakennusautomaatio
Sähköurakointi
Teollisuuden palvelut
Varsinais-Suomi

OYS 2030 – Sädehoitoyksikkö

Kesällä 2022 valmistunut uudisrakennus on osa OYS 2030 -uudistamisohjelmaa. Movitek oli mukana yksikön rakentamisessa LVI-aliurakoitsijan…
IV-urakointi
LV-urakointi
Pohjois-Pohjanmaa