Moduuli­­rakennukset

Kouluja, päiväkoteja ja toimistotiloja asiakkailleen vuokraava Parmaco on tehnyt jo yli 20 vuoden ajan yhteistyötä Mikentin LVI-ammattilaisten kanssa.

QMG-yritys Mikenti Oy Jypro
Palvelut IV-urakointi LV-urakointi
Kumppani Parmaco Oy

Mikenti toteuttaa moduulirakennusten LVI-ratkaisut

Kouluja, päiväkoteja ja toimistotiloja asiakkailleen vuokraava Parmaco on tehnyt jo yli 20 vuoden ajan yhteistyötä Mikentin LVI-ammattilaisten kanssa. Rakennuksen vuokraaminen on riskitöntä, joustavaa ja taloudellista. Käyttäjille se on turvallista, modernia sekä ympäristön suhteen vastuullista.

Parmacon liikeidea on toimittaa asiakkailleen moduulirakennuksia, jotka ovat muunneltavissa nykypäivän vaatimukset täyttävään oppimiseen, opetukseen ja kasvatukseen. Parmaco keskittyy vuokraliiketoimintaan ja johtaa koko ketjua suunnittelusta tuotantoon sekä rakennusten asennukseen sekä vastaa rakennuksista koko vuokra-ajan.

Parmacon vuokraamien rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on Suomessa ja Ruotsissa yhteensä yli 300 000 neliömetriä. Rakennusten vuokraamisen suosio lähti kasvamaan 2010-luvulla.

Parmacon Leppävirran tuotantolaitoksella toimii 10-15 Mikentin ammattilaisen tiimi, ja työmailla noin 10 henkilön porukka. Rakennukset ovat muunneltavissa käyttötarpeiden muuttuessa. Rakennuselementit ovat noin neljä metriä leveitä ja niitä asennetaan vierekkäin tarvittava määrä.

Mikenti suunnittelee rakennuksiin LVI-tekniikan, ja rakentaa elementteihin vesiputket, hanat sekä ilmanvaihtokanavat ja lämmitykseen tarvittavan talotekniikan. Työmaalla tehdään LVI-asennukset, jotta rakennus voidaan ottaa nopeasti ja turvallisesti käyttöön.

Parmaco rakentaa elementit sisätiloissa, ja toimittaa ne kohteisiin hyvin suojattuina. Asennus sujuu työmaillakin säältä suojassa, sillä vesikatto on tehty jo valmiiksi.

Parmacon ja Mikentin yhteistyöllä pystytään toimittamaan asiakkaille uusi koulu, päiväkoti tai toimistorakennus erittäin nopeasti. Toukokuussa tilattu koulu on käyttövalmis ennen koulujen alkamista elokuussa.

Mikentin tehtävä on tuoda yhteistyöhön LVI-alan osaamista ja kertoa miten talotekniikka kannattaa toteuttaa. Mikenti on muun muassa kehittänyt kattoon asennettavan LVI-moduulin, jonka ansiosta Parmaco on voinut tehostaa tuotantokapasiteettiaan.

  • Parmacon LVI-kumppanina toimii Mikenti Oy Jypro
  • Moduulirakentamisella nopeisiin toimitusaikoihin
  • Myös LVI asennetaan rakennuksiin modulaarisesti
  • Vuokrattavien koulu- päiväkoti- ja toimistorakennusten suosio kasvaa

Muita kohteitamme

Energiajärjestelmän uudistus teollisuuskiinteistöihin

Lämpöjokeri asensi lahtelaiseen teollisuuskiinteistökohteeseen ilma-vesilämpöpumput tuomaan säästöä energiakustannuksiin.
IV-urakointi
LV-urakointi
Sähköurakointi
Päijät-Häme

Länsimetro

Länsimetron projekti oli haaste rakentajille pituutensa ja monipuolisuutensa vuoksi. Quattroservicesin kokemukselle tunnelirakentamisesta oli käyttöä.
Sähköurakointi
Uusimaa

Turvatekniikkaa Terrafamelle

Capcon (Capitis Control) toimii Pohjois-Suomessa monimetalliyhtiö Terrafamen luottokumppanina turvatekniikkasioissa. Tehdasalueen laajuus ja monet järjestelmät ovat…
Turvatekniikka
Kainuu