Kokkolan Suur­teollisuus­­­alue

Kokkolan LVIS-Palvelun kokeneet ja ammattitaitoiset asentajat palvelevat tarkoista turvatoimistaan tunnetulla alueella sekä sopimusasiakkaita että rakentavat uudiskohteita eri yrityksille.

Suurteollisuuden luottotoimittaja LVI-asioissa

Kokkolan LVIS-Palvelu hoitaa kymmenien vuosien kokemuksella huolto- ja korjauspalveluita sekä on mukana erilaisissa rakennusurakoissa Kokkolan Suurteollisuusalueella.

Kemianteollisuuden keskittymä on poikkeuksellinen työympäristö. Kokkolan LVIS-Palvelun kokeneet ja ammattitaitoiset asentajat palvelevat tarkoista turvatoimistaan tunnetulla alueella sekä sopimusasiakkaita että rakentavat uudiskohteita eri yrityksille.

Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä. Noin 700 hehtaarin alueella toimii yhteensä 17 kemian- ja metallialan teollisuuslaitosta. KIP:n välittömässä läheisyydessä sijaitsee Suomen suurin irtotavarasatama.

Kokkolan LVIS-Palvelu on toiminut alueella jo parikymmentä vuotta ja ollut mukana kymmenissä eri rakennusurakoissa. Yhtiöllä on myös oma toimipiste ja varasto. Vakituisesti ympäri vuoden paikalla on neljä ammattilaista – kaksi putkimiestä ja kaksi IV-asentajaa. Työtehtäviin kuuluvat niin vanhoihin teollisuustiloihin tehtävät muutos-, korjaus-, ja modernisointityöt kuin uudisrakentaminenkin. Pitkäaikainen asiakas on muiden muassa Boliden, jonka Kokkolan tuotantolaitos on Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas ja kaupungin suurin teollinen työnantaja.

Kokkola Industrial Parkin turvatoimet ovat mittavat ja tarkat. Jokainen töihin tuleva uusi henkilö – työnantajasta, tehtävistä ja vastuualueesta riippumatta – saa alueen turvakoulutuksen. Kaikilla alueen työntekijöillä on erillinen työlupa, joista osa on voimassa yhden päivän ja osa viikon kerrallaan. Teollisuusyritysten alueet ovat aidattuja ja kaikki ajoneuvo- ja henkilöliikenne tapahtuu keskitetysti valvontapisteen kautta. Yleisen turvallisuuden varmistamiseksi KIP:n alueella toimii oma ammattimainen tehdaspalokunta.

Kokkola Industrial Parkin turvatoimet ovat mittavat ja tarkat. Jokainen töihin tuleva saa alueen turvakoulutuksen.

Kokkolan LVIS-Palvelun IV- ja putkiasentajat käyttävät työssään kunkin työkohteen edellyttämiä suojavarusteita, kuten moottorimaskeja.  Työtä tehdään aina pareittain, mikä lisää työntekijän turvallisuutta esimerkiksi mahdollisen kaasuvuodon sattuessa. Vuosisopimus Kokkolan LVIS-Palvelun kanssa takaa alueen asiakkaille nopean ja osaavan huollon ja korjaukset häiriötilanteissa, eikä tehtaiden tuotantoon tule turhia seisokkeja. Ylläpitämällä omaa tarvikevarastoa yritys varmistaa toiminnan oikea-aikaisuuden myös urakoissa, joten asennukset onnistuvat aikataulussa.

Kuva: Kokkola Industrial Park

Muita kohteitamme

Metsä Fibre

Mikenti Oy Jypro on toimittanut automaattisen sammutusjärjestelmän Metsä Fibren terninaaliin Vuosaaren satamassa.
Paloturvallisuus
Uusimaa

Väestönsuojan modernisointi

KT Paloturvapalvelut tarjoaa monipuolisia palo- ja kiinteistöturvallisuuspalveluita. Yhtiö toteutti kokonaisvaltaisen modernisoinnin asiakkaan väestönsuojaan avaimet käteen…
Paloturvallisuus
Uusimaa

Tokmannin logistiikkakeskus

Kuusitunturi Lahti urakoi sähköt Tokmannin uuteen logistiikkakeskukseen Mäntsälässä. Projekti valmistuu kahdessa osassa. Valmistuttuaan rakennus tehostaa…
Sähköurakointi
Uusimaa