Ilmalämpö­pumput lomakylään

Ässäenergia asensi ilmalämpöpumput Aurinkorannan lomakylän kiinteistöihin Asikkalassa. Laitteiden etäohjausmahdollisuus tuo huomattavaa energiansäästöä.

QMG-yritysÄssäenergia Oy
Palvelut Energiatehokkuus Jäähdytys ja kylmätekniikka LV-urakointi
AsiakasMatkailupalveluja tuottava perheyritys

ASIKKALAN AURINKORANNAN TILOJEN LÄMMITYS JA VIILENNYS UUDISTETTIIN

Aurinkoranta vuokraa laadukkaita mökkejä, huviloita ja juhlatiloja Vääksyssä kauniin Vesijärven rannalla. Lomakylän yrittäjillä on pitkä kokemus majoitusliiketoiminnasta ja käytössä Maakuntien Parhaat –laatujärjestelmä.

Lomamökit lämmitettiin aiemmin pääasiassa sähköllä, mikä on ollut yritystoiminnassa merkittävä kuluerä. Yrittäjät pyysivät Ässäenergialta ehdotusta uudeksi ratkaisuksi, joka olisi sekä taloudellinen että lisäisi tilojen viihtyisyyttä entisestään.

Aurinkorannan kiinteistöihin asennettiin 16 Wilfan ilmalämpöpumppua, jotka tuovat merkittävän energiansäästön. Ilmalämpöpumppujen viilennystoiminto on tuonut lisää viihtyisyyttä tiloihin kuumina kesäkuukausina. Lisäksi lämpötila pysyy myös talvikuukausina miellyttävän tasaisena. Etäohjaus on helpottanut ylläpitoa tuntuvasti.

Kohde oli myös asentajien näkökulmasta mielenkiintoinen ja vähän poikkeuksellinenkin. Lomakylän kiinteistöjen ikähaitari on noin 100 vuotta ja ilmalämpöpumppuja asennettiin sekä pienempiin mökkeihin, huviloihin että isoon juhlatilaan.  Wilfalta löytyi sopiva lattia- tai seinämalli kaikkiin tiloihin ja maisemointi onnistui hyvin.

Timo Sillamets, palvelupäällikkö, Ässäenergia

Muita kohteitamme

Sähkötöitä sadoissa asunnoissa

Assonant vastaa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin sopimuskumppanina sähköön liittyvistä huoltotöistä pääkaupunkiseudulla.
Sähköurakointi
Tekniset palvelut
Uusimaa

Energiatehokkuutta teollisuusyritykselle

Alti-Systems vastasi sähkö-, automaatio-, ja putkiasennuksista, kun Trafotekin tuotantokiinteistön energiajärjestelmä uudistettiin ja öljystä energianlähteenä luovuttiin.
Energiatehokkuus
LV-urakointi
Rakennusautomaatio
Sähköurakointi
Teollisuuden palvelut
Varsinais-Suomi

OYS 2030 – Sädehoitoyksikkö

Kesällä 2022 valmistunut uudisrakennus on osa OYS 2030 -uudistamisohjelmaa. Movitek oli mukana yksikön rakentamisessa LVI-aliurakoitsijan…
IV-urakointi
LV-urakointi
Pohjois-Pohjanmaa