Yhdeksän yhtiötä palkittiin työturvallisuudestaan

QMG certificates of honour for occupational safety 2023

QMG on palkinnut kunniakirjoilla yhdeksän tytäryhtiötään, jotka ovat saavuttaneet arvokkaan tapaturmataajuus nolla -tason vuonna 2022. Talotekniikka-alalla se tarkoittaa nollaa poissaoloon johtanutta työtapaturmaa miljoonaa työtuntia kohden.

Palkitut yritykset ovat AET-Automaatio, Calto Service, Hausmatic, Ilmastointi-Mikenti, JRA-Sähkö, Mikkelin Sähköasennus, Movitek Etelä-Suomi, Palokatkot Vänskä ja SW-Sähkö. Palkinnot jaettiin 5.5. Vierumäellä.

QMG:ssa konserni tarjoaa yhtiöille tukea ja yhteistyökumppaneita työturvallisuuden kehittämiseen.

– Onnittelemme hyvää työtä tehneitä yrityksiä ja toivomme, että ensi vuonna pääsemme jakamaan vielä useampia palkintoja, sillä jokainen tapaturma on liikaa. Kannustamme siksi yrityksiä kehittämään turvallisuuskulttuurejaan. Se on tärkeää erityisesti henkilöstön hyvinvoinnin takia, mutta myös asiakkaat pitävät sitä osana tämän päivän laadukasta osaamista, kertoo QMG:n työturvallisuudesta vastaava aluejohtaja Heikki Kiiskilä.

Uusimmat artikkelit

Kiinteistöjen vihreä siirtymä etenee – QMG vahvistuu rakennusautomaatiossa

QMG:n rakennusautomaatiojärjestelmiin Uudellamaalla erikoistunut tytäryhtiö Hausmatic Oy jatkaa kasvuaan. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto kasvoi neljänneksellä…

Talotekniikka on kiinteistöjen energiatehokkuuden kulmakivi

Kiinteistöjen energiankulutus ja siitä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt ovat merkittävä osa yhteiskunnan kokonaispäästöistä. Muiden muassa lämmitys, jäähdytys…

QMG muodostaa vahvan LVI- ja sprinklerikeskittymän Väli-Suomeen yhdistämällä Mikentin ja JVL:n

QMG yhdistää tytäryhtiönsä Mikenti Oy Jypron ja Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy:n alkusyksyn aikana. Uuden…