Puhdas Ilma K&V osaksi LVI-Trioa

Ilmanvaihto LVI-Trio

LVI-Trio kasvaa, kun 1.11.2022 alkaen Puhdas Ilma K&V tulee osaksi Trioa. Puhdas Ilma K&V:n erityisosaamista ovat ilmanvaihdon huolto- ja korjaustyöt sekä IV-puhdistukset, joita Trionkin palveluvalikoimassa on ollut. Lisäksi ennen yhdistymistä molemmat yritykset ovat jo olleet osa QMG Partners -palveluverkostoa.

LVI-Trion toimitusjohtaja Martti Saarnio on toiminut myös Puhdas Ilma K & V:n toimitusjohtajana huhtikuusta 2021 alkaen, joten sulautuminen on luontevaa.

– On ilo saada molempien yhtiöiden ilmanvaihtoalan osaajat saman katon alle. Trion johdolla Puhdas Ilma K&V:tä on luotsattu jo puolentoista vuoden ajan, yhteisenä tavoitteena onnellinen työpaikka, ja tehty työ on kantanutkin tulosta, Martti Saarnio kertoo.

Puhdas Ilma K & V:n palvelut tulevat vahvistamaan Trion ilmanvaihtoon liittyvää palveluvalikoimaa entisestään. 13 asentajan ja kahden työnjohtajan lisäys Trion ilmanvaihtopuolelle on merkittävä. Yhdistymisen myötä molempien asiakkaita pystytään palvelemaan entistä kokonaisvaltaisemmin.

– Trion osaajien määrän kasvu tulee näkymään mahdollisuutena palvella asiakkaita paremmin. Pystymme jakamaan myös työntekijöidemme välistä vastuuta uudella tavalla, ja samalla sujuvoittamaan entisestään vastuualueiden välistä yhteistyötä asentajista työnjohtoon, Saarnio lisää. 

QMG Partners ja LVI-Trio siirtyvät uusiin tiloihin Vantaalle

Fuusion lisäksi Trion syksyyn mahtuu myös toinen olennainen muutos eli siirtyminen uusiin, isompiin tiloihin Vantaan Elannontielle. Lisäksi sulautumisen yhteydessä Trion IV-toiminnoille muodostetaan uusi liiketoimintayksikkö, josta vastuun ottaa Janne Louho. 

– Jannen nousu IV-yksikön liiketoimintajohtoon on luontevaa ja tuo turvallisen mielen myös yrityksen johdolle – Jannella on homma hanskassa. Lisäksi uudet Elannontien toimitilamme ovat yhtenäiset ja loistopaikalla, mikä luo arkipäivän yhteiseen toimintaan ja logistiikkaan monia helpotuksia, Saarnio toteaa.

Lisätietoja:

Martti Saarnio, toimitusjohtaja, LVI-Trio Oy, 0400 617 913, martti.saarnio@lvi-trio.fi

Uusimmat artikkelit

Nimlas ja QMG kasvoivat voimakkaasti – yritysostot jatkuvat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa

Nimlas Group kasvoi Pohjoismaiden neljänneksi suurimmaksi talotekniikkakonserniksi 8 miljardin Ruotsin kruunun pro forma -liikevaihdollaan. Nimlakseen…

Anna Simula nimitetty QMG:n viestintä- ja markkinointipäälliköksi 1.4. alkaen

QMG vahvistaa ulkoista ja sisäistä viestintäänsä nimittämällä Anna Simulan konsernin viestintä- ja markkinointipäälliköksi 1.4.2024 alkaen.…

LVI-Triolle ja Ilmastointi-Mikentille uudet toimitusjohtajat – fokus LV- ja IV-palveluissa sekä energiatehokkuudessa

Pääkaupunkiseudulla LVI-Trio on QMG-konsernin suurin palveluliiketoiminnan toteuttaja, ja Ilmastointi-Mikenti on erityisen vahva suurissa ilmanvaihdon saneeraushankkeissa…