Mikentin ja JVL:n fuusio luo vahvan LVI- ja sprinkleriyksikön Keski-Suomeen

Vuodenvaihteessa talotekniikkakonserni QMG yhdistää tytäryhtiönsä Mikentin sprinkleriliiketoiminnan sekä Jyväskylän Veden ja Lämmön (JVL) putkiliiketoiminnan Jyväskylässä. Mikentin Leppävirran yksikön toiminta jatkuu entisellään. Yhdistymisillä ei ole vaikutuksia henkilöstön asemaan yhtiöissä.

– Haluamme tällä yhdistymisellä vahvistaa liiketoimintaamme pitkäjänteisesti Keski-Suomessa. Kun Mikenti ja JVL yhdistävät resurssinsa Jyväskylässä, pystymme tarjoamaan entistä kilpailukykyisempää palvelua sekä putkitöissä että sprinklerijärjestelmissä, kertoo QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja ja Mikentin toimitusjohtaja Mikko Sahikallio.

Mikentin ja JVL:n nimeksi fuusion jälkeen tulee Mikenti, ja Mikko Sahikallio jatkaa sen toimitusjohtajana. Jyväskylän LVI- ja sprinkleriyksikön johtajana jatkaa elokuussa taloon tullut Jussi Lehto, ja Pasi Viinikainen vastaa sprinkleriliiketoiminnasta Jussi Lehdon alaisuudessa. Petri Pajunen jatkaa Mikenti Leppävirran yksikön johtajana.

– Mikenti on nimenä tärkeä osa identiteettiämme, sillä se on koko QMG-konsernin alku ja juuri, se M siinä keskellä. Konserni työllistää tänä päivänä valtakunnallisesti 1500 henkilöä, Mikko Sahikallio toteaa.

Yhdistyneessä Mikentissä työskentelee 65 talotekniikka-ammattilaista. JVL on tunnettu osaavana LVI- ja lämmitysjärjestelmien asentajana ja huoltajana. Mikentin sprinklerijärjestelmät huolehtivat turvallisuudesta lukuisissa asuinkerrostaloissa, teollisuusrakennuksissa ja toimitiloissa.

Lisätietoja:

Mikko Sahikallio, aluejohtaja, QMG Väli-Suomi, mikko.sahikallio@qmg.fi, 050 477 0707


Uusimmat artikkelit

Kouvolan Putki- ja Poltinhuolto sekä QMG

Kymenlaakson monipuolisin LVI-urakoitsija liittyy QMG-konserniin

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Kouvolassa KVL Putki- ja Poltinhuolto Oy:n, joka tarjoaa seudun monipuolisimmat LVI-palvelut. Siitä…

Antti Rousu

QMG vastaa energiatehokkuuspalveluiden kysyntään vahvistamalla valtakunnallista GreenValue-verkostoaan

Talotekniikkakonserni QMG vahvistaa valtakunnallisen rakennusautomaatioverkostonsa yhteistyötä ja tarjoaa jatkossa GreenValue-palvelukonseptin mukaisia kiinteistöjen energiatehokkuuspalveluita ympäri Suomen.…

Petri Forsell

Petri Forsell Kokkolan LVIS-Palvelun toimitusjohtajaksi

Talotekniikkakonserni QMG:n tytäryhtiö Kokkolan LVIS-Palvelu saa uuden vetäjän yrityksen sisältä. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Petri…