Mikentin ja JVL:n fuusio luo vahvan LVI- ja sprinkleriyksikön Keski-Suomeen

Vuodenvaihteessa talotekniikkakonserni QMG yhdistää tytäryhtiönsä Mikentin sprinkleriliiketoiminnan sekä Jyväskylän Veden ja Lämmön (JVL) putkiliiketoiminnan Jyväskylässä. Mikentin Leppävirran yksikön toiminta jatkuu entisellään. Yhdistymisillä ei ole vaikutuksia henkilöstön asemaan yhtiöissä.

– Haluamme tällä yhdistymisellä vahvistaa liiketoimintaamme pitkäjänteisesti Keski-Suomessa. Kun Mikenti ja JVL yhdistävät resurssinsa Jyväskylässä, pystymme tarjoamaan entistä kilpailukykyisempää palvelua sekä putkitöissä että sprinklerijärjestelmissä, kertoo QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja ja Mikentin toimitusjohtaja Mikko Sahikallio.

Mikentin ja JVL:n nimeksi fuusion jälkeen tulee Mikenti, ja Mikko Sahikallio jatkaa sen toimitusjohtajana. Jyväskylän LVI- ja sprinkleriyksikön johtajana jatkaa elokuussa taloon tullut Jussi Lehto, ja Pasi Viinikainen vastaa sprinkleriliiketoiminnasta Jussi Lehdon alaisuudessa. Petri Pajunen jatkaa Mikenti Leppävirran yksikön johtajana.

– Mikenti on nimenä tärkeä osa identiteettiämme, sillä se on koko QMG-konsernin alku ja juuri, se M siinä keskellä. Konserni työllistää tänä päivänä valtakunnallisesti 1500 henkilöä, Mikko Sahikallio toteaa.

Yhdistyneessä Mikentissä työskentelee 65 talotekniikka-ammattilaista. JVL on tunnettu osaavana LVI- ja lämmitysjärjestelmien asentajana ja huoltajana. Mikentin sprinklerijärjestelmät huolehtivat turvallisuudesta lukuisissa asuinkerrostaloissa, teollisuusrakennuksissa ja toimitiloissa.

Lisätietoja:

Mikko Sahikallio, aluejohtaja, QMG Väli-Suomi, mikko.sahikallio@qmg.fi, 050 477 0707


Uusimmat artikkelit

Kirsi Aropaltio nimitetty QMG:n henkilöstöjohtajaksi

Talotekniikkakonserni QMG:n uutena henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloittaa 14.2.2024 Kirsi Aropaltio. Hänellä on vahva kokemus…

Quattroservices Tampereen ja Movitek Etelä-Suomen fuusio luo vahvan asuntorakentamisen talotekniikkayhtiön

Vuodenvaihteessa talotekniikkakonserni QMG yhdistää tamperelaiset tytäryhtiönsä Quattroservices Tampereen ja Movitek Etelä-Suomen. Yhdistymisellä ei ole vaikutuksia…

QMG ostaa energiatehokkuusyhtiö Cerviuksen ja nousee kärkijoukkoon myös suurten kiinteistömassojen huoltopalveluissa

Talotekniikkakonserni QMG:n palveluliiketoiminta kasvaa yrityskaupalla, jolla ostetaan Turussa, Vantaalla ja Oulussa toimiva Cervius-konserni, johon kuuluvat…