Quattroservices Tampereen ja Movitek Etelä-Suomen fuusio luo vahvan asuntorakentamisen talotekniikkayhtiön

Vuodenvaihteessa talotekniikkakonserni QMG yhdistää tamperelaiset tytäryhtiönsä Quattroservices Tampereen ja Movitek Etelä-Suomen. Yhdistymisellä ei ole vaikutuksia henkilöstön asemaan yhtiöissä.

– Haluamme tällä yhdistymisellä vahvistaa liiketoimintaamme pitkäjänteisesti Tampereella ja Pirkanmaalla. Suuremmilla resursseilla pystymme tarjoamaan entistä kilpailukykyisempää asuntorakentamisen talotekniikkaurakointia, kertoo QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja Mikko Sahikallio.

Quattroservices Tampere tunnetaan vaativien kohteiden luotettuna urakoitsijana. Se on vastannut viime vuosina muun muassa Tampereen kannen Topaasi- ja Opaali-tornitalojen LVI-urakoinnista sekä LV-, jäähdytys- ja rakennusautomaatiotöistä Pyynikin Trikoon laajassa muutosprojektissa.

Movitek Etelä-Suomi on toteuttanut energiauudistusprojekteja ja LV-urakoita sekä uudis- että saneerauskohteisiin, jotka vaihtelevat asuntorakennuksista toimitiloihin, toimistoihin ja kouluihin. Sen asiakkaisiin kuuluu sekä alueen rakennusliikkeitä että kiinteistönomistajia.

Yhdistymisen jälkeen yhtiön nimeksi tulee Quattroservices Tampere, ja Svantte Vaskikallio jatkaa sen toimitusjohtajana. Movitek Etelä-Suomen vetäjä Marko Sillman nimitetään Quattroservices Tampereen LV-osaston johtajaksi. Kokonaisuudessaan Quattroservices Tampereen henkilöstömäärä on 45.

Lisätietoja:

Mikko Sahikallio, aluejohtaja, QMG Väli-Suomi, mikko.sahikallio@qmg.fi, 050 477 0707


Uusimmat artikkelit

Kirsi Aropaltio nimitetty QMG:n henkilöstöjohtajaksi

Talotekniikkakonserni QMG:n uutena henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloittaa 14.2.2024 Kirsi Aropaltio. Hänellä on vahva kokemus…

Mikentin ja JVL:n fuusio luo vahvan LVI- ja sprinkleriyksikön Keski-Suomeen

Vuodenvaihteessa talotekniikkakonserni QMG yhdistää tytäryhtiönsä Mikentin sprinkleriliiketoiminnan sekä Jyväskylän Veden ja Lämmön (JVL) putkiliiketoiminnan Jyväskylässä.…

QMG ostaa energiatehokkuusyhtiö Cerviuksen ja nousee kärkijoukkoon myös suurten kiinteistömassojen huoltopalveluissa

Talotekniikkakonserni QMG:n palveluliiketoiminta kasvaa yrityskaupalla, jolla ostetaan Turussa, Vantaalla ja Oulussa toimiva Cervius-konserni, johon kuuluvat…