Quattroservices Tampereen ja Movitek Etelä-Suomen fuusio luo vahvan asuntorakentamisen talotekniikkayhtiön

Vuodenvaihteessa talotekniikkakonserni QMG yhdistää tamperelaiset tytäryhtiönsä Quattroservices Tampereen ja Movitek Etelä-Suomen. Yhdistymisellä ei ole vaikutuksia henkilöstön asemaan yhtiöissä.

– Haluamme tällä yhdistymisellä vahvistaa liiketoimintaamme pitkäjänteisesti Tampereella ja Pirkanmaalla. Suuremmilla resursseilla pystymme tarjoamaan entistä kilpailukykyisempää asuntorakentamisen talotekniikkaurakointia, kertoo QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja Mikko Sahikallio.

Quattroservices Tampere tunnetaan vaativien kohteiden luotettuna urakoitsijana. Se on vastannut viime vuosina muun muassa Tampereen kannen Topaasi- ja Opaali-tornitalojen LVI-urakoinnista sekä LV-, jäähdytys- ja rakennusautomaatiotöistä Pyynikin Trikoon laajassa muutosprojektissa.

Movitek Etelä-Suomi on toteuttanut energiauudistusprojekteja ja LV-urakoita sekä uudis- että saneerauskohteisiin, jotka vaihtelevat asuntorakennuksista toimitiloihin, toimistoihin ja kouluihin. Sen asiakkaisiin kuuluu sekä alueen rakennusliikkeitä että kiinteistönomistajia.

Yhdistymisen jälkeen yhtiön nimeksi tulee Quattroservices Tampere, ja Svantte Vaskikallio jatkaa sen toimitusjohtajana. Movitek Etelä-Suomen vetäjä Marko Sillman nimitetään Quattroservices Tampereen LV-osaston johtajaksi. Kokonaisuudessaan Quattroservices Tampereen henkilöstömäärä on 45.

Lisätietoja:

Mikko Sahikallio, aluejohtaja, QMG Väli-Suomi, mikko.sahikallio@qmg.fi, 050 477 0707


Uusimmat artikkelit

Kouvolan Putki- ja Poltinhuolto sekä QMG

Kymenlaakson monipuolisin LVI-urakoitsija liittyy QMG-konserniin

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Kouvolassa KVL Putki- ja Poltinhuolto Oy:n, joka tarjoaa seudun monipuolisimmat LVI-palvelut. Siitä…

Antti Rousu

QMG vastaa energiatehokkuuspalveluiden kysyntään vahvistamalla valtakunnallista GreenValue-verkostoaan

Talotekniikkakonserni QMG vahvistaa valtakunnallisen rakennusautomaatioverkostonsa yhteistyötä ja tarjoaa jatkossa GreenValue-palvelukonseptin mukaisia kiinteistöjen energiatehokkuuspalveluita ympäri Suomen.…

Petri Forsell

Petri Forsell Kokkolan LVIS-Palvelun toimitusjohtajaksi

Talotekniikkakonserni QMG:n tytäryhtiö Kokkolan LVIS-Palvelu saa uuden vetäjän yrityksen sisältä. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Petri…