Svantte Vaskikallio nimitetty Quattroservices Tampereen toimitusjohtajaksi

QMG:n tytäryhtiö Quattroservices Tampere uudistaa organisaatiotaan. Projektipäällikkönä pitkään yhtiössä työskennellyt Svantte Vaskikallio on nimitetty toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Samassa yhteydessä nykyinen toimitusjohtaja Mika Rantalainen ottaa vastuulleen LVI-urakoinnin myynnin ja tarjouslaskennan johdon Tampereen alueella sekä hankinnan ja asuntotuotannon kehitystehtäviä konsernitasolla.

Quattroservices Tampere työllistää runsaat 30 talotekniikan ammattilaista ja sen liikevaihto oli viime tilikaudella 6,1 miljoonaa euroa.

Tornitalojen putkittaja nousee näköalapaikalle

Quattroservices Tampere on viime vuosina urakoinut talotekniikkaa lukuisiin huomattuihin kohteisiin kaupungissa. Svantte Vaskikallio on vastannut muun muassa Tampereen Kannen 16-kerroksisten Opaali- ja Topaasi-tornitalojen talotekniikkaurakoinnista.

– Otan yhtiön johtamisen vastaan sekä innostuneena että nöyränä. Jatkamme tutuilla periaatteilla eli keskitymme meille sopiviin projekteihin ja toimimme niissä sataprosenttisen ammattimaisesti. Lämpimät kiitokset Mikalle arvokkaista evästyksistä ja kannustuksesta vuosien varrella. Yhteistyömme jatkuu nyt uudessa muodossa, Svantte Vaskikallio toteaa.

– Svantte on valmis yhtiön johtoon – vyön alla löytyy kokemusta monista vaativista uudis- ja saneerauskohteista. Hän tuntee Tampereen alueen kumppaniverkostomme ja nautti henkilöstön luottamusta. Itselleni on innostavaa saada uusia konsernitason tehtäviä ja olla mukana Tampereella asiakasprojektien valmistelussa sekä päivittäisen toiminnan tukena, Mika Rantalainen kertoo.

QMG kouluttaa nuoria avainhenkilöitään johtotehtäviin

Quattroservices Tampere on QMG-konsernin vanhimpia tytäryhtiöitä. Se liittyi konserniin vuonna 2014. Yhtiöllä on vahva asema Tampereen ja Pirkanmaan alueen talotekniikkaurakoinnissa. Johdon vahvistaminen kuuluu konsernin strategiaan.

– Svantte kuuluu QMG:n Nuoret leijonat -valmennusryhmään, joka tuottaa uusille kyvyille uramahdollisuuksia ja samalla vahvistaa johtamisen jatkuvuutta konsernissa. Valmennusohjelmassa on yhteensä 20 toimihenkilöämme. Mika on laittanut yhtiön hienoon kuntoon, ja ottaa nyt kokemuksellaan vastuuta yli yhtiöiden menevistä strategisista toiminnoista, QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja Mikko Sahikallio sanoo.

Lisätietoja:

Mikko Sahikallio, QMG, Väli-Suomen aluejohtaja, mikko.sahikallio@qmg.fi, 050 477 0707

Svantte Vaskikallio, Quattroservices Tampere, toimitusjohtaja (1.1.2023 alkaen), svantte.vaskikallio@quattroservices.fi, 050 5766 241

Mika Rantalainen, Quattroservices Tampere, toimitusjohtaja (31.12.2022 saakka),  mika.rantalainen@quattroservices.fi, 040 903 1277