TURVATEKNIIKKAA PELASTUS­LAITOKSELLE

Capcon (Capitis Control) toimitti turvatekniikkaa Kokkolan uudelle paloasemalle. Pelastuslaitos hyödyntää järjestelmiä myös oman henkilöstönsä harjoituksissa.

QMG-yritysCapcon (Capitis Control Oy)
Palvelut Turvatekniikka
KiinteistöKokkolan paloasema

turvatekniikkaa pelastuslaitokselle

Ympäri maata toimivat pelastuslaitokset tulevat 24/7 apuun erilaisissa hätätilanteissa. Capitis Control Oy toimitti monipuolista turvatekniikkaa Kokkolan uudelle paloasemalle. Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos hyödyntää järjestelmiä myös oman henkilöstönsä harjoituksissa.

Capcon asensi rikosilmoittimen, kamerajärjestelmän ja kulunvalvonnan.

Tämä oli Capconille todella mielenkiintoinen projekti. Nyt asiakkaalla on laadukkaat ja tarpeisiin soveltuvat turvajärjestelmät käytössä.

Janne Vertanen, palvelupäällikkö

Muita kohteitamme

LUMI EuroHPC -datakeskusprojekti

Paikallis-Sähkö toimi CSC:n datakeskushankkeen pääsähköurakoitsijana Kajaanissa ja oli vastuussa hankkeen sähkönjakelun suunnittelusta sekä toteuttamisesta.
Sähköurakointi
Kainuu

Orrilan kartano

Lämpöjokeri asensi ilmavesilämpöpumpun ja uudisti samalla koko historiallisen kartanon 150-vuotiaan päärakennuksen LVI-järjestelmän.
Jäähdytys ja kylmätekniikka
LV-urakointi
Päijät-Häme

Ilmalämpöpumput lomakylään

Ässäenergia asensi ilmalämpöpumput Aurinkorannan lomakylän kiinteistöihin Asikkalassa. Laitteiden etäohjausmahdollisuus tuo huomattavaa energiansäästöä.
Jäähdytys ja kylmätekniikka
LV-urakointi
Pirkanmaa