TURVATEKNIIKKAA PELASTUS­LAITOKSELLE

Capcon (Capitis Control) toimitti turvatekniikkaa Kokkolan uudelle paloasemalle. Pelastuslaitos hyödyntää järjestelmiä myös oman henkilöstönsä harjoituksissa

QMG-yritys Capcon (Capitis Control Oy)
Palvelut Turvatekniikka
Kiinteistö Kokkolan paloasema

turvatekniikkaa pelastuslaitokselle

Ympäri maata toimivat pelastuslaitokset tulevat 24/7 apuun erilaisissa hätätilanteissa. Capitis Control Oy toimitti monipuolista turvatekniikkaa Kokkolan uudelle paloasemalle. Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos hyödyntää järjestelmiä myös oman henkilöstönsä harjoituksissa.

Capcon asensi rikosilmoittimen, kamerajärjestelmän ja kulunvalvonnan.

Tämä oli Capconille todella mielenkiintoinen projekti. Nyt asiakkaalla on laadukkaat ja tarpeisiin soveltuvat turvajärjestelmät käytössä.

Janne Vertanen, palvelupäällikkö

Muita kohteitamme

Energiajärjestelmän uudistus teollisuuskiinteistöihin

Lämpöjokeri asensi lahtelaiseen teollisuuskiinteistökohteeseen ilma-vesilämpöpumput tuomaan säästöä energiakustannuksiin.
IV-urakointi
LV-urakointi
Sähköurakointi
Päijät-Häme

Länsimetro

Länsimetron projekti oli haaste rakentajille pituutensa ja monipuolisuutensa vuoksi. Quattroservicesin kokemukselle tunnelirakentamisesta oli käyttöä.
Sähköurakointi
Uusimaa

Turvatekniikkaa Terrafamelle

Capcon (Capitis Control) toimii Pohjois-Suomessa monimetalliyhtiö Terrafamen luottokumppanina turvatekniikkasioissa. Tehdasalueen laajuus ja monet järjestelmät ovat…
Turvatekniikka
Kainuu