TURVATEKNIIKKAA PELASTUS­LAITOKSELLE

Capcon (Capitis Control) toimitti turvatekniikkaa Kokkolan uudelle paloasemalle. Pelastuslaitos hyödyntää järjestelmiä myös oman henkilöstönsä harjoituksissa.

QMG-yritysCapcon (Capitis Control Oy)
Palvelut Turvatekniikka
KiinteistöKokkolan paloasema

turvatekniikkaa pelastuslaitokselle

Ympäri maata toimivat pelastuslaitokset tulevat 24/7 apuun erilaisissa hätätilanteissa. Capitis Control Oy toimitti monipuolista turvatekniikkaa Kokkolan uudelle paloasemalle. Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos hyödyntää järjestelmiä myös oman henkilöstönsä harjoituksissa.

Capcon asensi rikosilmoittimen, kamerajärjestelmän ja kulunvalvonnan.

Tämä oli Capconille todella mielenkiintoinen projekti. Nyt asiakkaalla on laadukkaat ja tarpeisiin soveltuvat turvajärjestelmät käytössä.

Janne Vertanen, palvelupäällikkö

Muita kohteitamme

Sähkötöitä sadoissa asunnoissa

Assonant vastaa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin sopimuskumppanina sähköön liittyvistä huoltotöistä pääkaupunkiseudulla.
Sähköurakointi
Tekniset palvelut
Uusimaa

Energiatehokkuutta teollisuusyritykselle

Alti-Systems vastasi sähkö-, automaatio-, ja putkiasennuksista, kun Trafotekin tuotantokiinteistön energiajärjestelmä uudistettiin ja öljystä energianlähteenä luovuttiin.
Energiatehokkuus
LV-urakointi
Rakennusautomaatio
Sähköurakointi
Teollisuuden palvelut
Varsinais-Suomi

OYS 2030 – Sädehoitoyksikkö

Kesällä 2022 valmistunut uudisrakennus on osa OYS 2030 -uudistamisohjelmaa. Movitek oli mukana yksikön rakentamisessa LVI-aliurakoitsijan…
IV-urakointi
LV-urakointi
Pohjois-Pohjanmaa