QMG Partners ostaa enemmistöt JT-Sähkötekniikasta ja JRA-Sähköstä

Talotekniikan huoltopalveluyritys QMG Partners ostaa enemmistöosuudet sähköurakointia ja huoltoa tarjoavista JT-Sähkötekniikasta ja JRA-Sähköstä. Molemmat yritykset toimivat pääkaupunkiseudulla ja niillä on osin samoja omistajia.

Talotekniikassa urakointi ja huolto eriytyvät asteittain, ja molempien kysyntä on kasvussa. QMG Partners on talotekniikan huoltopalveluyritys, joka tarjoaa kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille sähkö-, LV-, IV- ja rakennusautomaatiopalveluita. QMG Partners kuuluu talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin.

– Kasvatamme QMG Partnersia sekä orgaanisesti että yritysostoilla. Tällä hetkellä keskitymme pääkaupunkiseutuun. Näiden yritysostojen jälkeen pääsemme 130 talotekniikka-ammattilaisen voimin noin 15 miljoonan euron liikevaihtoon vuonna 2018, QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne kertoo.

– JT-Sähkötekniikka, josta omistimme entuudestaan vähemmistöosuuden, sekä JRA-Sähkö täydentävät tarjoomaamme hienosti. Molemmat ovat kokeneiden yrittäjien vetämiä luotettuja yrityksiä, joissa on osaava henkilöstö ja hyvät asiakassuhteet, Matti Ranne jatkaa.

Kaupat tuovat QMG Partnersiin 27 sähköurakoinnin ja huollon osaajaa lisää

JT-Sähkötekniikka on vuonna 2009 perustettu sähkötekniikkayritys, joka on erikoistunut teollisuuden, liiketilojen sekä kunnallisten kohteiden sähkö- ja tietoverkkoasennuksiin, asennusvalvontaan ja sähkötekniseen suunnitteluun. Vuonna 2017 JT-Sähkötekniikan liikevaihto oli noin 2,8 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 14 henkilöä.

JRA-Sähkö on vuonna 1998 perustettu sähköurakoitsija, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin, tietoliikennejärjestelmiin sekä teollisuuden-, liiketilojen ja kunnallisten tilojen sähköasennuksiin. JRA-Sähkön liikevaihto ylsi vuonna 2017 noin 4,7 miljoonaan euroon. Yritys työllistää 27 henkilöä.

Tapani Lempinen JT-Sähkötekniikan ja JRA-Sähkön johdossa

Omistusmuutos ei vaikuta asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan kummassakaan yrityksessä. Molemmissa yrityksissä osakkaana oleva Tapani Lempinen jatkaa kauppojen JT-Sähkötekniikan toimitusjohtajana ja ottaa vastuulleen myös JRA-Sähkön toimitusjohtajuuden.

– Olen ollut mukana QMG Partnersissa jo parin vuoden ajan, ja tässä yrittäjähenkisessä porukassa on helppo toimia. Arvostamme sitä, että vahva ammattiosaaminen ja henkilöstön vahva rooli kuuluvat QMG:läiseen kulttuuriin, Tapani Lempinen kertoo.

Lisätietoja:

Matti Ranne, toimitusjohtaja, QMG Partners Oy, puh. 0400 317110, matti.ranne@qmg.fi

Tapani Lempinen, toimitusjohtaja, JT-Sähkötekniikka Oy, puh. 040 7525 330 tapani.lempinen@jt-sahkotekniikka.fi

Jouni Ranta, toimitusjohtaja, JRA-Sähkö Oy, puh. 045 670 8494, jouni.ranta@jra-sahko.fi