QMG kasvattaa talotekniikan palveluverkostoaan ostamalla Kylmäkolmosen

Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa talotekniikkapalvelujaan pääkaupunkiseudulla, ja ostaa kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien erikoisosaaja Kylmäkolmonen Oy:n. Kylmäkolmonen on erikoistunut kylmälaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytykseen pääkaupunkiseudulla. QMG:ssa Kylmäkolmonen tulee osaksi talotekniikan huoltopalveluita tarjoavaa QMG Partners -alakonsernia.

– Strategiamme mukaisesti täydennämme palveluvalikoimaamme kylmäalan osaamisella. Uskomme huolto- ja korjausliiketoiminnan kysynnän kasvuun, ja Kylmäkolmosen ammattitaito ja yrittäjähenkisyys sopivat mainiosti yritysverkostomme joukkoon. QMG Partnersin verkosto pystyy nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampaa palvelua. Aiomme jatkaa kasvua tarjoamalla talotekniikkapalveluita paikallisesti ja valtakunnallisesti, sekä jatkamalla yritysostoja, kertoo QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne.

Kylmäkolmonen jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään. Kylmäkolmosen yrittäjät Mikko Puharinen ja Mika Räisänen liittyvät yrityskaupan jälkeen QMG-konsernin osakkaiksi. Kaupalla ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan. Kylmäkolmonen työllistää noin 20 henkilöä ja sen liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa vuonna 2019.

QMG hankki kesällä myös AET-Automaation ja SW-Sähkön kokonaan omistukseensa

QMG hankki kesäkuun lopussa kokonaan omistukseensa AET-Automaation ja SW-Sähkön, joista QMG omisti aiemmin vähemmistöosuudet. Molemmat tytäryhtiöt jatkavat osana QMG Partners -alakonsernia.

AET-Automaatio on kiinteistöautomaatioon erikoistunut sähköurakoitsija, joka toimii muun muassa sairaala- ja liikekiinteistöissä. SW-Sähkö tekee sähköurakointia ravintoloihin, liiketiloihin, toimistoihin ja taloyhtiöihin. Molempien liikevaihto oli vuonna 2019 hieman yli miljoona euroa.

Lisätietoja:

Matti Ranne, toimitusjohtaja, QMG Partners Oy, 0400 317110, matti.ranne@qmg.fi
Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, Quattro Mikenti Group Oy, 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi
Mika Räisänen, toimitusjohtaja, Kylmäkolmonen Oy, 045 274 3630, mika.raisanen@kylmakolmonen.fi
Tapani Lempinen, hallituksen jäsen, AET-Automaatio ja SW-Sähkö, 040 752 5330