Rakennus­­­automaation ammatti­lainen

YritysAutomaatio T&N, AET-Automaatio, Cervius ja Hausmatic
TyötehtäväJärjestelmäasiantuntija, projektinhoitaja

Rakennusautomaation ammattilaisille paikkoja eri puolilla Suomea

Oletko ohjelmoinnista innostunut järjestelmäasiantuntija tai projektinhoitaja? Tai haluaisitko sellaiseen tehtävään?

Nyt on tilaisuus päästä suuren talotekniikkakonsernin palvelukseen, mutta mutkattomaan työyhteisöön. QMG-konsernin tytäryhtiöt erityisesti Automaatio T&N, AET-Automaatio, Cervius ja Hausmatic ovat johtavia rakennusautomaation toimittajia. Yhtiöt toimivat Helsingissä, Keravalla, Vantaalla, Turussa, Vaasassa ja Oulussa, ja paikkoja avautuu eri puolilla maata.

Suunnittelemme, ohjelmoimme ja asennamme automaatiojärjestelmiä asuin-, liike-, teollisuus- ja julkisen sektorin rakennuksiin. Sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Automaatio auttaa kaikkialla. Ja mikä parasta, yhtiöissämme käytetään useita eri automaatiojärjestelmiä. Yleisimpiä ovat Fidelix, Siemens, Ouman ja Schneider.

Konsernillamme palvelee rakennusliikkeitä, kiinteistönomistajia, teollisuutta ja julkista sektoria. Olemme terävintä kärkeä talotekniikan palveluissa. QMG on siis myös oppimisen paikka.

Etsimme järjestelmäasiantuntijoita ja projektinhoitajia, jotka kokevat ohjelmoinnin ja automaation käyttöönoton työt omikseen.

Uusimmilla järjestelmillä työ tehdään suoraan toimiston pöydältä pilveen ja sitä kautta käyttöön. Eikä työ rajoitu toimistolle, jos haluat nähdä enemmän. Meillä mennään myös kentälle projektien toteutusvaiheissa. Työmaakokemus antaa hyvää taustaa suunnittelutyöhön, kun näkee, miten ratkaisuja käytetään ja mitä yllätyksiä voi tulla eteen. 

Jätä alla oleva hakemus tai pistä sähköpostia joko Anterolle, antero.lindstrom@hausmatic.fi, Antille (antti.rousu@cervius.fi) tai Petrille, petri.tikkala@atn.fi

Hae työpaikkaa

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 50 MB, Max. tiedostot: 1.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 50 MB, Max. tiedostot: 1.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.