Paikallis-Sähkö kasvaa Koillismaalla liiketoimintakaupalla

Kajaanilainen Paikallis-Sähkö vahvistaa asemiaan Kuusamossa ja lähikunnissa ostamalla Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin kuuluva Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan, jonka henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 130 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa. Myyjät Tarmo Mustonen ja Jukka Soini jatkavat entisissä tehtävissään.

Organisaatiot täydentävät toisiaan

Kainuun ja Koillismaan perinteikkäiden sähköalan osaajien yhdistyminen nähdään luontevana kasvuaskeleena molemmissa yrityksissä.

– Hienoa, että saamme Tarmon ja Jukan tiimeineen Paikallis-Sähkön riveihin. Vahvistamme palvelukykyämme Koillismaalla, kun saamme lisää alueen tuntevia ja kokeneita tekijöitä samaan joukkueeseen. Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä muulle sähköalan erikoisosaamiselle, toteaa Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen.

Organisaatiot täydentävät toisiaan ja ovat tehneet yhdessä töitä.

– Muodostamme yhdessä erittäin sopivan yhdistelmän suunnittelu- ja projektiosaajia sekä asentajia. Osana Paikallis-Sähköä ja QMG:ta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempaa palveluvalikoimaa, esimerkiksi rakennusautomaatiota, Tarmo Mustonen arvioi.

– QMG:lle Paikallis-Sähkön vahvistuva asema on tärkeää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota Pohjois-Suomen sekä valtakunnallisille asiakkaillemme entistä kattavampaa organisaatiota myös Koillismaalla, Quattro Mikenti Groupin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

Lisätietoja:

Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, Quattro Mikenti Group, 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi