Pääkaupunkiseudun johtava LVI-huoltoliike QMG Partnersin verkostoon

Pääkaupunkiseudulla toimiva Vesijohtoliike J. Laitinen Oy siirtyy QMG Partnersin talotekniikkapalveluverkostoon. Ostamme 20 % osuuden ja Jukka Laitinen jatkaa yrittäjänä sekä tuo verkostoomme vahvaa palvelujen kehittämisosaamista, kertoo QMG Partnersin toimitusjohtaja Timo Kostiainen.

– Vesijohtoliike J. Laitinen muodostaa LVI-huoltopalveluidemme ytimen pääkaupunkiseudulla, kun QMG Partners rakentaa osakkuusyhtiöiden verkostoa. Tavoitteemme on tarjota kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille laajaa valikoimaa talotekniikan palveluita eli sähkö-, LV-, IV-, kylmätekniikka-, rakennusautomaatio-, sprinklerihuolto-, energiatehokkuus- ja turvatekniikkapalveluita, kertoo QMG Partnersin toimitusjohtaja Timo Kostiainen.

– LVI-huoltopalveluiden lisäksi Vesijohtoliike J. Laitinen tarjoaa asiakkailleen Oma Putkimies –konseptin sekä LVI-projektien suunnittelua ja konsultointia. Osana QMG Partnersin verkostoa he voivat myös tarjota asiakkailleen talotekniikan palveluita aikaisempaa laajemmin. Yrityksellä on vahva asiakaskunta ja pitkät yhteistyösuhteet, mikä kertoo talotekniikkapalveluiden osaamisesta ja hyvästä asiakaspalvelusta, Timo Kostiainen sanoo.

Vesijohtoliike J. Laitinen on toiminut 18 vuotta Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 noin 4,3 miljoonaa euroa.

– Liittyminen QMG Partnersiin antaa meille lisää virtaa kasvun jatkumiseen. Jatkossa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemmin talotekniikan palveluita. Valitsimme QMG:n kumppaniksi, koska meillä on samanlaiset yrittäjyyden ja liiketoiminnan periaatteet, yrittäjä Jukka Laitinen toteaa.

– Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta Oma Putkimies –konseptista. Se poistaa asiakkailta kiinteistöön liittyvää epävarmuutta kustannustehokkaasti. Nimikkoasentajien avulla pystymme tarjoamaan tiiviimpää yhteistyötä ja läpinäkyvyyttä taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Sitä on arvostettu, Jukka Laitinen kertoo.

Omistusmuutos ei vaikuta henkilöstön asemaan. Vesijohtoliike J.Laitinen jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja asiakkaita palvelevat samat yhteyshenkilöt kuten ennenkin.

– QMG Partners on aiemmin tänä vuonna hankkinut vähemmistöosuudet Sähkösalpa Oy:stä ja JT-Sähkötekniikka Oy:stä. Tällä hetkellä pystymme osakkuusyhtiöiden verkoston avulla tarjoamaan asiakkaille laajaa palvelukokonaisuutta sekä kehittämään uusia palveluja. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa, toteaa Timo Kostiainen.

Kuvassa työnjohtaja Markku Keronen ja yhtiön perustaja Jukka Laitinen.

Lisätietoja:

Jukka Laitinen, toimitusjohtaja, Vesijohtoliike J. Laitinen Oy, puh. 050 591 5308, jukka.laitinen@vesijohtoliikelaitinen.com

Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, Quattro Mikenti Group Oy, puh. 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi