Virtaworks Oy

Virtaworks tarjoaa monipuoliset sähköurakoinnin ja -huollon palvelut teollisuudelle ja kiinteistönomistajille.

Virtaworks – vahvaa sähköurakointia ja -huoltoa teollisuudelle ja kiinteistönomistajille

VirtaWorks toteuttaa sähköurakointia, sähköjärjestelmien uudistuksia ja huoltoa Lapin ja Pohjois-Suomen teollisuudelle ja kiinteistönomistajille. Kuulumme Tornion Ilmastointitekniikka Oy:ön, joka on täyden palvelun LVISA-yritys. 

VirtaWorks on suorituskykyinen ja joustava sähköalan yritys, jonka asiakkaina on monia erityyppisiä yrityksiä teollisuudesta toimitilojen omistajiin ja taloyhtiöihin. Teemme sähköasennuksia niin uudiskohteisiin kuin saneerauskohteisiin. Käytössämme on aina ajantasaiset työvälineet ja pätevä henkilökunta.

Kaivosteollisuudelle toteutamme myös kaivoskoneiden sähköjärjestelmien huoltoja ja korjauksia kiireelliselläkin aikataululla.

Kokenut aurinkosähkön asentaja

VirtaWorks on asentanut jo useiden vuosien ajan aurinkopaneeleja yrityksille ja kotitalouksille sekä vaativampiinkin kohteisiin Kemi-Tornio alueella. Aurinkoenergian hyötysuhde on noussut viime vuosina huimasti, jolloin siitä on tullut merkittävä energian lähde. Valikoimastamme löytyy sopiva aurinkoenergiaratkaisu jokaiseen kohteeseen ja käyttötarkoitukseen. Autamme mielellään valinnassa.

Ammattitaitoinen sähköasennus rakentaa omalta osaltaan vähäpäästöisempää tulevaisuutta.

VirtaWorks ja Tornion Ilmastointitekniikka liittyivät QMG-konserniin vuonna 2021.

VirtaWorks yhdistyi Tornion Ilmastointitekniikkaan vuonna 2022.

yhteystiedot

VirtaWorks Oy
Torpinkatu 16
95420 TORNIO

Yhteyshenkilöt

Toni Syrjälä

toimitusjohtaja

040 010 4990

Uutinen: QMG OSTAA MERI-LAPISTA KONSERNIIN TORNION ILMASTOINTITEKNIIKAN JA VIRTAWORKSIN

8.6.2021 QMG vahvistaa osuuttaan pohjoisen Suomen talotekniikkamarkkinoista, kun se ostaa LVIA-urakoitsija Tornion Ilmastointitekniikan ja sen tytäryhtiön sähköurakoitsija VirtaWorksin.